Shopping! A început sezonul reducerilor în Italia

Dacă planificaţi o escapadă în Italia, această este perioada cea mai prielnică în care  puteţi îmbină turismul cu shoppingul. În luna iulie se dă startul reducerelor în toată Italia, cu această ocazie magazinele anunţă preţuri mai mici cu până la 70% . Aşadar, iubitorii de shooping puteţi profita la maxim cumpărând haine ieftine şi de calitate. Startul reducerilor îl dau marele oraşe italiene: Milano, Roma, Napoli, Torino şi Firenze, oraşele cele mai vizitate de turiştii străini.

 n Italia, în fiecare an,  este stabilită din timp perioada în care vor începe discounturile. Pentru vara 2016 calendarul reducerilor, în funcţie de zone, arată în felul următor:

2 iulie- regiunile Friuli/Venezi/Giulia/Liguria/Napoli.

5 iulie – Veneto, Toscana, Pemonte, Firenze, Roma, Torino şi Milano.

6 iulie- Sardegnia şi Lombardia

7 iulie- vor începe reducerile şi în alte regiuni italiene.

Cu toate acestea, datele pot să difere cu o zi, două în funcție de magazin, căci rămâne la altitudinea comercianţilor în care din aceste zile să înceapă tăierea din preţuri. La fel epoate fi decis și sfârşitul peroadei de reduceri, în anumite regiuni discounturile vor dura doar o lună, în alte părți pote să dureze  chiar 2-3 luni.

De exemplu: în Friuli-Venezia-Giulia reducerile se vor termină pe 3 august; Lazio- 15 august, Liguria-17 august, Piemonte- 29 august, Lombardia, Toscana, Marche, Emiglia Romagna vor închide porţile reducerilor pe 1 septembrie, Sardegna, Sicilia, Puglia pe 15 septembrie, Valle D’Aosta- 30 septembrie .

Reduceri la Milano: Ce să cumperi în această perioadă

Shopping în Milano: De unde și ce să cumperi

În Milano, în anumite magazine reducerile au început chiar de azi. Multe magazine din Milano rămân deschise până la miezul nopţi, doar să satisfacă clientela. Cele mai urmărite articole din Capitală Modei Europene sunt, bineînţeles, cele vestimentare, însă comercianţii au anunţat reduceri tentante şi din domeniul tehnologiei. Dacă, ajungeţi în Milano, ar trebui să ştiţi că via Montenapoleone şi Corso Buenos Aires sunt punctele principale pentru shooping. Şi ca de obicei, reducerile încep de la 50 până la 70 la sută în orice magazin, atât la haine, încălţăminte sau electronice.

În acelși timp,  nu excludeţi şi alte magazine din zonele mai puțin aglomerate, de cele mai multe ori se pot găsi articole foarte calitative şi la un preţ foarte bun, chiar şi în perioada în care nu sunt reduceri.

Româncelor ajunse în Milano le recomand să viziteze si magazinul  stilistei romance  Irina Tirdea. Magazinul  a fost deschis recent în Via Del Turchino 13 ( Piazzale Cuoco) Milano (Tramvai 16 , Autobus 90,91, 83 ( Zona MM CORVETO), unde puteți  găsi piese vestimentare şi accesorii unice, marca IRIS Collection by Irina Tirdea!

Millavintage a vizitat deja magazinul de unde am aflat că sunt reduceri de 50%- 80% toată luna IULIE şi magazinul  este deschis între orele 11-22.00. Iată mai jos câteva imagini în exclusivitate pentru voi.

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook