logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Explozie de culori

Millavintage  MY OUTFIT   Explozie de culori

Explozie de culori

Explozie de culoare în moda de la Milano în această vară. Cred că deja v-am spus anterior, ca acesta este sezonul curcubeului.  Stilistii vin cu o gamă largă de culori și forme geometrice pe care le impun în vestimentație, pentru a  stimula fericirea si vitalitatea. Si cum sa nu fii fericita?  Mai multe game de culori  mereu ne va   lumina  chipul și ne va încărca cu energie pozitivă.

Eu mi-am cumparat recent această rochie multicoloră, marca Atmosphere, de care m-am îndrăgostit instantaneu, de toate aceste  nuanțe, dar și pentru faptul ca este de un material fin si vaporos,  ideală pentru zilele călduroase de vară. Prin urmare, am iesit într-o zi  la o plimbare prin Milano, unde am  reușit să realizăm acest shooting minunat.

 

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culori

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culori

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culori

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culoriMY OUTFIT Uncategorized @ro  Explozie de culori

 

Foto: Giorgio Taddia

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: