Iubesc vara și rochiile colorate/înflorate

Iubesc vara, iubesc hainele ușoare, vaporoase și colorate sau înflorate.Vara a fost mereu anotimpul meu de suflet, probabil pentru că sunt născută chiar la începutul verii, iar acest fapt a pus ceva semne pe starea mea de spirit și anotimpuri.

Iubesc lumina soarelui ce vara îmi mângâi pielea, iubesc vara când culorile prind viață și importantă. Iubesc plimbările vara, iubesc locurile colorate cu albastru și verde.

Îmi amintesc de verile copilăriei mele, când vara prindea culoare odată cu înverzirea copacilor pădurii, când se stătea la umbra cireșilor încărcați cu roadă. Când ne ascundeam în iarba deasă și priveam cerul albastru sau număram bătăile aripilor rândunicilor.

Îmi amintesc de diminețile răcoroase când mă trezeam cu ciripitul păsărelelor,  o trezire solemnă până să înceapă soarele să ne muște de față și să ne ascundem la umbra unui copac.

Verile acelea sau dus, dar continui să iubesc vara, pentru că vara mereu aduce  în viața mea  ceva nou. Chiar și aici, în orașul metropolitan melanez, departe de viața de la țara, vara pare  veselă. Parcă și oamenii sunt mai veseli, iar orașul prinde altă culoare. Evident și hainele, accesoriile pe care le purtăm vara sunt mai vesele, mult mai lejere mai colorate, materialele mai fluide. Vara e anotimpul meu preferat cu zile lungi de la 7 până la 4-5 dimineața, cu muzică și multă distracție sub cerul liber.

Tocmai am făcut o plimbare la Lacul Como, unde vara e fantastică, aerul curat, locuri mirifice și multă atmosferă pentru suflet și pentru a-mi încărca bateriile până vara viitoare.  Rochița este de la H&M.

 

dsc_8681dsc_8683dsc_8687dsc_8690dsc_8699dsc_8700dsc_8707dsc_8720dsc_8722dsc_8725dsc_8731

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*