Fendi: Colecție toamnă-iarnă 2016/2017

Colecția toamna-iarna 2016/2017 Fendi are  reflecții din colecția desenată de  Karl Lagerfeld, care împreună cu  Silvia Venturini Fendi și incomparabilul atelier pentru haine de blană a reușit să creeze o capodoperă de basm. Da, ultima colecție Fendi ne trimite în lumea basmelor delicate și moderne, unde luxul este la el acasă.

Această colecție prețioasă, realizată cu ocazia aniversării celor 90 de ani a lui Fendi, cuprinde ținute lucrate la mână cu foarte multă minuțiozitate și delicatețe. Fiecare haină în parte a fost decorată cu perle și pene, incrustate cu scene naturaliste, pictate manual unde se pot vedea tablouri precum: o  pădure, o seră, o crescătorie de păsări, o menajerie exotică , fluturi, insecte, pauni, căpșuni, libelule.

Haine de lux, realizate din materiale ușoare, cum ar fi  dantelă, voal, organza.

Stilul Fendi

Fendi este cunoscut pentru stilul său sofisticat, care combină elemente clasice cu elemente moderne și inovatoare. Brandul a reușit să creeze un stil unic, care se distinge prin atenția la detalii și calitatea materialelor folosite.

Materiale de înaltă calitate

Fendi folosește doar materiale de cea mai bună calitate pentru producția hainelor și accesoriilor sale. Fie că este vorba de blana naturală sau materiale sintetice, Fendi își asigură clienții că produsele sale sunt de cea mai bună calitate.

Louis Vuitton: Colecție toamnă-iarnă 2016/17

Design inovator

Fendi se distinge prin design-ul inovator al produselor sale. Fie că este vorba de haine, genți sau încălțăminte, Fendi îmbină eleganța cu functionalitatea și confortul.

Colecția toamnă-iarnă 2016/2017

La începutul sezonului 2016/2017, Fendi a prezentat o colecție remarcabilă, care a impresionat prin combinația de culori, texturi și modele. Hainele au fost create din materiale de înaltă calitate, precum blana naturală și lâna, iar accesoriile, precum gențile și încălțămintea, au completat perfect outfit-urile.

Detalii remarcabile

Fiecare detaliu al colecției toamnă-iarnă 2016/2017 a fost gândit cu atenție și a fost executat cu măiestrie. De la cusături fine la broderii elaborare, toate elementele colecției au contribuit la crearea unui stil unic și sofisticat.

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

 Sursa foto: vogue.it

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*