logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumea

Millavintage  Lifestyle   Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumea

Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumea

O româncă a făcut înconjorul lumii pentru a fotografia fețele femeilor de toate vârstele din diferite colțuri ale lumii, demonstrând  că frumusețea nu are nici o afiliere geografică sau culturală, dar este peste tot și depășește toate granițele  și barierele.

Mihaela Noroc a renunțat la jobul ce îl avea și a început o viață nouă, dedicându-se pasiunii pentru fotografie. Astfel, în utimii doi ani românca a călătorit în aproximativ patruzeci de țări pentru a imortaliza chipurile femeilor în diferite contexte. Ulterior proiectul ei a devenit viral pe facebook  și a fost finanțat de o campanie de succes de crowdfunding, primind un nume foarte sugestiv  “Atlasul frumuseții”,  fiind prima enciclopedie din lume ce demonstrează frumusețea feminină în multiple manifestările sale în primul rând, prin prisma diversității culturale care ne înconjoară.

Frumusetea este oriunde în lume

În prezent, Atlasul Frumuseții este unul dintre cele mai populare proiecte foto din lume. Autoarea are comunități puternice pe Facebook și Instagram în timp ce blog-ul său Tumblr a fost al treilea cel mai viral în 2015.

“Prin fotografia mea vreau să surprind acel sentiment de căldură și seninătate care provine din ochii unei femei si poate echilibra uneori negativitatea din în mass-media. Mulți oameni din întreaga lume se confruntă cu discriminarea doar că ei au o culoare anume, religie, etnie sau pentru că sunt femii. Cred că frumusețea este diversitatea și ea ne poate învăța să fim toleranți.”  scrie Mihaela pe blogul său de pe facebook.

Mihaela mai povestește impresiile din călătoriile sale și cum a descoperit ea frumusețe pe chipurile persoanelor: “Am văzut mulți tineri încercând să imite alte persoane, să copieze trenduri internaționale. Am realizat că frumusețea înseamnă să fii diferit, să fii tu însuți și să îți păstrezi moștenirea culturală”

Astăzi proiectul Atlasul Frumuseții este in atenția celor mai mari publicații media din lume: CNN, The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Spiegel, Corriere della Sera sunt doar câteva care susțin proiectul Iată mai jos o selecție de fotografii realizate de Mihaela Noroc pentru Atlasul frumuseței.

 

Lifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumeaLifestyle Uncategorized @ro Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc a cucerit lumea

 

 

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: