Christian Dior: Haute Couture toamnă-iarnă 2016/2017

Colectia de toamnă-iarnă 2016-2017 a lui Christian Dior din a doua zi a săptamanii Haute Couture de la Paris semnată este desenată de  Lucie Meier și Serge Ruffieux.

Acestă colecție face un tribut grațios la codurile comerciale istorice ale Casei de Modă, reinterpretate cu prospețime, eleganță și spirit modern.

Forma clepsidră a Baroului Tailleur iconic și noul stil sunt reînoite în proporții exacte dar moale, sporind latura de feminitate tipică viziunii lui Dior. Simțul contemportan este accentuat de modul în care sunt folosite culorile dinamice și echilibrate de alb și negru, care aduc un volum sofisticat de lumină  colecției.

Design Christian Dior

Această colecție a fost creată de Maria Grazia Chiuri, care a fost numită director artistic al casei de modă Christian Dior în iulie 2016. Colecția a fost prezentată la Paris Fashion Week în iulie 2016 și a fost inspirată de dansul contemporan și de poezia japoneză.

În colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 a Christian Dior, am putut vedea o combinație de stiluri, de la fuste și rochii feminine, la jachete și pantaloni din piele. Culorile folosite în colecție au fost predominant negru și alb, dar am putut vedea și tonuri de maro, roșu și verde.

Accesorii  Christian Dior

Accesoriile au fost, de asemenea, importante în această colecție. Am putut vedea o varietate de pălării, baticuri și încălțăminte, care au completat cu eleganță și stil fiecare ținută.

Printre accesoriile din colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 a Christian Dior, au fost prezente și gentile Lady Dior, care sunt un simbol al casei de modă. Aceste genti clasice, din piele de vițel, sunt realizate cu o atenție deosebită la detalii și sunt disponibile într-o varietate de culori și modele.

Christian Dior: Colecție Primăvară/ Vară 2016

Haute Couture

Haute couture este cel mai înalt nivel al modei, care implică crearea de haine și accesorii la comandă pentru clienți individuali. Aceste haine sunt realizate manual, din cele mai bune materiale, și necesită sute de ore de muncă pentru a fi create.

Colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 a Christian Dior este un exemplu perfect de haute couture. Fiecare ținută a fost creată cu atenție la detalii și a fost realizată manual din cele mai bune materiale.

Colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 a Christian Dior a fost un succes răsunător, demonstrând încă o dată talentul și stilul inconfundabil al acestei case de modă. Fiecare ținută din colecție este o capodoperă a artei, iar accesoriile completează cu eleganță și stil fiecare ținută.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

 

Foto: Vogue.it