Filme pe care trebuie neapărat să le vezi în vara aceasta

Vara aceasta este triumful în lumea cinematografiei, ies pe piață multe filme bune, filme de succes, filme cu buget mare, filme cu efecte speciale, filme de dragoste, filme psihologice, dar și filme comice, care ne pot resipi tristețea și ve pot face vară mai colorată.

Ne apropiem de punctul culminant al verii, concediul. Ceea ce înseamnă vacanță la mare sau la munte, grătare la iarbă verde, serate lungi pe terase alături de prieteni și persoanele dragi, dar și momente de relax cu o carte bună în mână sau cu un film de succes din vara 2016. Vara este mometul ideal să faceți tot ceea ce în cursul anului nu reușiți, dacă vă place să vă uitați la filme vedeți recomandările noastre de unde puteți să alegi filme bune pe care poate încă nu ați reușit să le vedeți până acum sau dacă vreți să descoperiți năutățile din cinematografe din vara 2016, puteți descoperi propuneri interesante de filme. Depinde doar de voi ce alegeți. Iată o lista cu filme selectate pentru acest weekend. Aștept părerile voastre.

Me Before You/ Înainte să te cunosc (2016)

Screen-Shot-2016-02-03-at-11.51.39-PM

Filmul a avut premiera in Romania la inceputul lunii iulie. Me Before You este o poveste visată de multe tinere din ziua de azi. O poveste despre cum să îți găsești dragostea adevarată și cum să lupți cu demnitate pentru ceea ce îți dorești în viață.

 

2. Bad Moms/Mame bune şi nebune

maxresdefault

O comedie americană cu multe peripeții picante care are ca protagoniste pe  Mila Kunis, Kristen Bell e Kathryn Hahn in rolul de mame rele, iar pe dea altra parte pe Christina Applegate, Jada Pinkett Smith e Annie Mumolo ce sunt mame perfecte.  Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sătule să respecte toate regulile impuse de societate se  hotărăsc să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Acțiunile lor nepotrivite le pune în conflict cu grupul de mame perfecte, iar acesta duce la nașterea unor scene ce stârnesc hohote de râs. Trebuie să il vedeți neapărat mai ales când sunteți în grup!

Cele mai celebre filme erotice

3. Mike and Dave Need Wedding Dates/ Partenere pentru Mike şi Dave

mike-dave-need-wedding-dates-trailer

Adam Devine şi Aubrey Plaza în rolurile lui Mike și  Dave își caută partenere în vara aceasta. Ce te faci când ești invitat la o nuntă și trebuie oblgatoriu să ai o parteneră, și nu una oricare, dar să fie mai cuminte decât tine? Dar ce se întamplă dacă partenera se dovedește a fi mai trăsnită decât tine? Râmâne să descoperiți aventura fraților Mike și Dave care își caută partenere pentru  participa la nunta surorii lor. O aventură nebună cu multe năbadăi ce te va ține în hohote de râs.

4.  Maney Monster

tild6535-6161-4532-b730-356139613564__efa009b51c544b469ffe998c4f509c5ajpg

Maney Monster reprezintă, într-o oarecare măsură, o satiră adusă crizei financiare. Filmul ne pune pe gânduri și naște mai multe semne de întrebare referitoare la un subiect des întâlnit în zilele noaste: corupția în bussnes. Filmul are  personaje interpretate de actori de succes: George Clooney, Julia Roberts, Dominic West, Giancarlo Esposito şi Caitriona Balfe.

5. By the sea

angelina-jolie-brad-pitt-by-the-sea

Filme de dragoste pe care să le vedeți împreună de Dragobete

Ce faci când drafostea riscă să fie pierdută, iar omul de lângă tine pare să nu mai fie cel pe care l-ai iubit? Ce ești dispus/ă să faci ca să salvezi iubirea voastră? Sunt câteva întrebări la care Angelina Jolie prin acest film vrea sa dea un răspuns.  La acest film s-a făcut multă publicitate, mai ales că e un film regizat și produs de faimoasa Jolie, iar in rolurile principale este chiar ea cu soțul ei, Brad Pitt. Filmul prezintă relația unui cuplu american, Roland (Brad Pitt) și soția sa Vanessa (Angelina Jolie), care trec printr-o periodă de impas și instrăinare. Astfel, filmul se concentrează pe ultima încercare a protagoniștilor de a-și salva căsnicia.

    Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*