Portocaliu cadmiu, culoare la moda in2016

Moda pentru femei in 2016 a adus foarte multe schimbari fata de ce stiam pina acum.  Trendurile acestui an sint foarte generoase si pe placul tuturor femeilor.

Practic este mult mai usor sa ne regasim in recomandarile stilistilor sa gasim ceva convenabil pentru noi ca sa putem crea un outfit de invidiat. Desigur, totul se leaga de priceperea noastra in a combina hainele.

Un element deosebit in moda 2016 este paleta de culori care este mult mai generoasa fata de anii anteriori. Despre culorile care sint la moda in 2016, am mai scris anterior in alte posturi dar as vrea ca sa va reamintesc ca cele mai neobisnuite culori care sint si in topul recomandarilor stilistilor sint: portocaliu cadmiu, roz kashmir, mov orhidee, galben mustar, albastru tropical, culoarea furtunii si verde masliniu.

Culori care ne aduc cu succes mai multa energie,  ne lumineaza fatele si ne ofera mai multa creativitate. Desi avem totala libertate in a alege culorile, trebuie sa avem mare grija cind facem acest lucru pentru a crea un outfit elegant si feminin.

In 2016 imprimeurile florale sint foarte la moda, asa dar  este foarte important ca sa stim cu sa balansam tinuta noastra.

Ținută de primavară: Rochia cămașă verde militar

Portocaliul cadmium este o culoare foarte calda. Luminoasa care ne duce gindul la energia celui care o poarta.

In noul meu editorial foto as vrea sa va prezint o rochita indiana de culoare portocaliu cadmium cu imprimeuri geo-florale in gama culorilor la moda in 2016.

Rochita este chiar facuta in India, in spiritul si traditionalismului acestei tari care se combina perfect pentru a putea sa fie purtata pe strazile din Milano sau in oricare colt al lumii si care sa ne duca cu gindul la o cultura diferita.

Rochia are mineci trei sferturi si este facuta din matase, este foarte luminoasa si este perfecta pentru zilele mai racoroase de vara deoarece portocaliul cadmiu emana foarte multa caldura si lumina.

Printr-o intimplare am gasit in garderoba mea si aceasta gentuta pe care am achizitionat-o anul trecut de pe insula Elba.

 

DSC_0196DSC_0227