ZBORURI LOW COST DIN ITALIA SPRE EUROPA

A început perioada vacanței în Italia. Luna august este luna concediilor  și pentru românii care muncesc în regulă în Peninsulă. Foarte mulți români se întorc în țară, însă unii aleg să viziteze Italia sau să călătorească spre alte destinații.  Dacă v-ați săturat să vedeți aceleași locuri și ați vrea să încercați să explorați plajele din altre țări anul acesta pare a fi totul posibil. Multe companii aeriene din Italia au scos bilete la prețuri incredibil de mici pentru luna august. Așadar, dacă nu v-ați hotărât unde să mergeți în vacanță, puteți alege oricare destinație doriți din Europa la un preț foarte avantajos. Lăsa-ți în urmă stresul acumultat în cursul acestui an și relaxați-vă în cele mai frumoase stațiuni de pe litoralul italian sau plimbându-vă pe străzile celor mai frumoase orașe Europene.

Venetia – Descopera frumusetea orasului pe apa

Am selectat câteva destinații cu zboruri low cost cu plecarea din Italia spre alte orașe Europene pentru luna august. Astfel, dacă trebuie să vă decideți unde să vă petreceți vacanța, în acestă listă cu siguranță veți găsi cel mai potrivit loc pentru voi. Iar prețurile sunt dea dreptul uimitoare.

Lista zborurile low cost din luna august cu plecarea din Italia spre alte orașe europene 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Budapesta de la 20 euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Budapesta este un oraș foarte frumos, dar și foarte ieftin. Cu siguranță vă veți îndrăgosti imediat ce ajungeți acolo, pentru că atmosfera este extraordinară, mai ales vară, când vă puteți plimba pe străzile pline cu turiști. De exemplu din a două jumătate a lunii august prețurile biletelor la avion din Italia spre Budapesta încep de la 20 de euro.

Sanremo- atracție pentru turiști din întreaga lume

Malta de la 30 Euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Malta aflată la sud de Sicilia este un loc magic și extraordinar de frumos. Arhipeleagul maltez cuprinde cele mai frumoase insule-surori: Malta, Gozo și Comino ce dețin plaje sălabatice, ape cristaline și pe tot parcursul anului sunt caracterizate de un soare arzător. Insulele malteze sunt mai mult decât un muzeu în aer liber. Grupul de insule emană o plăcere aproape palpabilă. Puterea lor de atracție constă într-un amestec unic în felul său, între vechi și nou, unde istoria acompaniază prezentul.

Barcelona de la 30 de euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Prietenoasă, tânără și plină de culoare, Barcelona  impresionează prin talentul și energia pe care o emană. La Rambla, Cartierul Gotic, Minunile lui Gaudi sunt doar câteva locuri de văzut plimbându-vă printre străzile frumoase ale orașului. Și, totuși, Barcelona este o atracție turistică perfectă în peripoada de vară, căci la un preț accesibil, pe lângă faptul că poți exploata o nouă cultură și vizita orașul, mai poți face și plajă. Pe  litorar găsiți restaurante cu gustări din bucătăria catalană și tot felul festivaluri.

Berlin  de la 30 de euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Berlin este orașul perfect de vizitat în orice anotimp: mereu proaspăt, mereu în deplină schimbare și aglomerație. În această perioadă temperaturile sunt mai blânde, și, astfel, vă puteți bucura din plin să vizitați orașul și monumentele istorice, dar și arhitectura modernă, muzeile.

Londra de la 35 de euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Londra nu dezamăgeste niciodată. Trafalgar Square și Piccadilly Circus sunt locurile care mențin farmecul capitalei britanice, care rămâne una din cele mai populare destinații turistice, deși din punct de vedere economic o vacantă în Londra e  destul de costisitoare. Cu toate acestea, puteți descoperi că multe muzee, atracții turistice au intrarea liberă. În timpul verii, în Londra parcurile sunt frumoase, unde vă puteți relaxa sau participa la diferite festivaluri și spectacole în aer liber. De asemenea, puteți profita de o călătorie în capitală britanică în perioadele în care zborurile sunt la prețuri rezonabile, iar luna august pare a fi excelentă.

Varșovia De la 38 de euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa
Unul din cele mai mari și cunoscute orașe din Polonia, împreună cu Cracovia sau Breslavia, Varșovia vă va fura inima cu centru său istoric și Patrimoniu Unesco. Varșovia vizitată vara devine mai plăcută, deoarece râurile ce traverseaza orașul sunt punctate de localuri la modă, unde seara vă puteți relaxa ascultând muzică bună și savurând un coktail delicios.

Creta de la 40 de euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa

Dacă încă nu ai văzut un spectacol al apusului de soare în timpul verii în Grecia, atunci ar fi cazul să nu ezitați. Insula Creta ar putea fi destinația perfectă pentru o vacanță de vis cu  plaje superbe, apă schimbătoare din smarald în turcoaz și un răsărit sau apus de soare portocaliu ca din poveste.

Praga da le 40 euro

Travel Zboruri low cost din Italia spre Europa
Impresionantă este Praga cu sufletul său boem ce alterează cu frumusețea.  Praga este plină de lucruri interesante de făcut și de  văzut. Merită vizitată!

  Vezi  prețul zborurilor!


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*