Cum ar fi fost viața noastă dacă istoria era alta

O ecranizare a romanului lui Philip K Dick cu acelaşi nume, serialul încearcă să ofere un crîmpei dintr-o altă istorie alternativă a Americii de nord.

Cum ar fi fost viaţă după cel de-al doilea război mondial în cazul în care naziştii şi Japonia imperialistă ar fi cîştigat acest război, ce s-ar fi întîmplat dacă Hitler ar fi cîştigat războiul mondial şi cum ar fi arătat lumea în acest caz.

Povestea se dezvoltă pe un război rece între cei doi cîştigători şi culturile lor total diferite, precum şi modalităţile lor de a realiza lucruri. Acţiunea este un fel de puzzle despre vieţile personajelor aflate sub două regimuri opresive şi în două culturi noi diferite, modul lor de a lupta cu aceste probleme şi cum se descurcă în situaţii concrete diferite.

Poveştile lor se întrepătrund la un moment dat iar rezultatul final este unul absolut fascinant.

Întâmplări ciudate, o poveste stranie într-un nou serial

The Man in the High Castle, un serial care trebuie neapărat urmărit dacă aveţi abilitatea să vă imaginaţi o istorie schimbată, consecinţele acestui lucru şi pentru excelenţa conturare a personajelor cu un accent deosebit pe de o parte pe Nobusuke Tagomi (Cary-Hiroyuki Tagawa) care pare să fie cheia acestei poveşti şi Obergruppenführer John Smith (Rufus Sewell) de cealaltă parte.

                                      Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*