Întâmplări ciudate, o poveste stranie într-un nou serial

Stranger Things. Acţiunea se desfăşoară în Hawking Indiana în anul 1983 şi se bazează pe dispariţia tînărului Will Byers şi căutările acestuia de către cei trei prieteni neobişnuiţi ai săi, împreună cu familia şi şeriful local. Dar în loc de o poveste clasică, aceştia trec pe parcursul serialului print-un lanţ de întîmplări foarte ciudate şi tot atît de inexplicabile.

Toată atmosfera are o tentă puternic întunecată a anilor 80 încă de la început, continuînd cu o coloana sonoră de excepţie care să accentueze exact acest lucru şi continuînd cu neoanele pîlpîind din titlul de început al seriei, toate acestea duc treptat la o accentuare a suspansului general care se crează pe parcurs.

Serialul pune accent pe ralaţionarea dintre părinţi şi copii acestora, dintre cei mai buni şi nelipsiţi prieteni dar conţine chiar şi o notă de romantism pe alocuri între mai multe personaje. Eşti purtat într-o călătorie care începe din cel mai rău coşmar al unui părinte, pierderea copilului şi continuă cu rezistenţa tenace a acelora care se bazează pe ajutorul prietenilor şi se agaţă efemer de o speranţă.

Stranger Things mai prezintă şi un mediu supranatural deosebit şi o creatură ireală foarte bine conturată. Fraţii Duffer, creatorii seriei, ştiu perfect cum să dozeze tensiunea fără a exagera însă. Eşti fascinat încă de la primul episod iar fanii filmelor thriller sci-fi se vor îndrăgosti de toată atmosfera anilor 80 superb conturată în film şi evident de creatură supranaturală pe care o conţine acest serial.

Filme de dragoste, italiene, de văzut în weekend

                             Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Stranger things

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*