FOTO: Casting I want to be a fashion blogger

Un nou tip de concurs de frumusețe și-a deschis porțile în această vară la Milano.

Sub denumirea  „I want to be a fashion Blogger” concursul se adresează tinerelor ce își doresc sa devină blogger de modă sau a celor ce vor să își dezvolte activitatea de fashion blogger.  Mai simplu spus, scopul evenimentului este să fie descoperită o nouă frumusețe pentru  mediul virtual.

Concursul are trei etape în Lombardia, iar prima etapa a avut loc deja la sfârșitul lunii iulie în localul Sand Cafè din Milano, iar a doua etapă a fost anunțată pentru luna septembrie. În urma acestor etape locale, marea finală este programată pentru 15 decembrie 2016, în Calabria. Pentru marea finală vor fi reuniți  atât fete cât și băieți, ulterior se vor selecta  cele mai bune figuri în măsură să reprezinte cel mai bine esența și caracterul social.

Millavintage, din curiozitate, a participat la eveniment, iar subsemnata a ajuns să concureze. Iată câteva imagini de la eveniment.

Tendințe modă toamnă/iarnă 2016-2017

În concurs am fost 14 fete cu vârste cuprinse între 18-30 ani, iar la final s-au dat cinci premii, dar doar prima clasată merge în finală.

Eu am o oricare reticență față de anumite consursuri de frumusețe organizate în Capitala Modei. Am observat  că astfel de concursuri au loc destul de des,  cu diferite scopuri, dar cele mai multe nu au nici o valoare, decât de a face publicitate anumitor localuri sau anumitor produse plasate subtil, cu toate acestea un astfel de eveniment poate fi un mod bun de interacționare și relaționare.

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook