logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de vară

Millavintage  MY OUTFIT   Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de vară

Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de vară

Niciodată soarele nu a luminat așa puternic ca în 2016 și aici mă refer strict la modă și la paleta de culori 2016. Nuanțe puternice de galben, nuanțe aprinse de albastru, verde, orange. O gamă de culori numai perfectă pentru a ne introduce în armonie cu natura.

Galben și albastru este o combinație  foarte explozivă. Aceste două culori primare oferă un look casual, jucăuș, care pot da, în același timp, și o notă de eleganță. Încercați și voi!

 

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de varăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Inspirația mea: albastru și galben într-o ținută de vară

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: