logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Senzualitate și stil la plajă

Millavintage  MY OUTFIT   Senzualitate și stil la plajă

Senzualitate și stil la plajă

De data aceasta am rămas în urmă rău de tot cu postările, am avut o perioadă foarte încărcată cu munca și alte activități iar blogul l-am lasat la o parte puțin.

Pe scurt, vă spun că luna august am muncit  mult, dar am reușit și să mă bucur de câteva momente unice.

  • 4 zile de vacanță în Cinque Terre- Vernazza
  • weekenduri la Lago del Como, Lago Maggiore, Lago d’Orta.
  • Evenimente și concursuri de modă  plus shootinguri, noi proiecte și colaborări

Perioada  estivă s-a cam  terminat, începem un nou sezon, care sper sa fie foarte productiv în ce privește activitatea mea pe blog. Până să dau startul postărilor pentru noul sezon, care mi-am programat ca vor fi publicate  în săptămâna modei de la Milano, până atunci postez imagini cu țiutele mele purtate la mare.

 

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Senzualitate și stil la plajă

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: