Cum să-ți alegi costumul de baie

Indiferent de sezon costumul de baie este un accesoriu esențial în garderoba unei femei. Oricând se poate merge în piscină, SPA sau într-o vacanță în una din țările calde, unde iarna e ca vara.

De obicei, ultimele tendințe de costume de baie apar în primăvara. Începând de atunci și tot sezonul estiv este cel mai ușor să gâsiți costumele de baie potrivite și după gust, dar și pentru buzunarul oricui. Însă, explozia de modele și de culori ce apar pe piață în acea perioadă poate fi o problemă pentru anumite femei, care devin nedumerite și nu știu ce să aleagă. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă cu femeile care folosesc foarte rar costumul de baie: doar vara, câteva zile în care merg la mare. Fie că în cursul anului au mai pus câteva kilograme în plus, fie că au mai slăbit sau că vor un costum de baie la modă, în mintea lor se declanșeaza o adevarată încurcătură neștiind ce să aleagă și ce li se potrivește încât să nu cadă în ridicol, dar să surprindă plăcut cu fizicul lor.

Astfel, m-am gândit să vă vorbesc cam de ce ar trebui să țineți cont când mergeți să vă cumpărați un costum de baie:

În primul rând,  învață să recunoști ce forma are corpul tău, acest aspect este foarte important ca să întelegeți ce costum de baie vi s-ar potrivi.  Potrivit specialiștilor sunt 4 tipuri de forme ale corpului la femei:

  • sub formă de  PARĂ : când șoldurile sunt mai mari, iar bustul este foarte îngust.
  • sub formă de MĂR: când bustul este mare, iar n talie și șolduri mai îngust.
  • sub formă de CLEPSIDRĂ: cand bustul și șoldurile au dimensiuni egale, în timp ce taglia e foarte îngustă.
  • sub forma DREAPTĂ: atunci când ești slabă și fără o diferență simnificativă  șolduri, talie și sânii.

În al doilea rând, alege un costum care să îți scoată în evidență părțile frumoase ale corpului tău și să îți ascundă părțile ce îți plac mai puțin. De exemplu: dacă ai un bust frumos alege ceva decoltat, dacă există probleme în talie opteză pentru un slip cu taglia înaltă sau pentru un costum întreg, etc.

Cam acestea sunt  sugestiile mele în ce privește costumul de baie perfect pentru corpul tău.

În ce privește imaginile de mai jos, port un costum de baie de la Sisi, iar pozele sunt realizate la mare în Monterosso, Cinque Terre, Italia

 

dsc_0559dsc_0574dsc_0580-2dsc_0581dsc_0637dsc_0666

dsc_0563

Urmărește-mă pe Instagram și Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*