Tendințe modă toamnă/iarnă 2016-2017

Cum ne îmbrăcăm în această toamnă sau spre ce să ne orientăm pentru iarna 2016/2017. Iată cum să vă inspirați pentru a vă reinoi garderoba pentru sezonul acesta. 

Vara s-a terminat, de la o zi la alta temperaturile sunt în descrestere, iar magazinele scot marfă nouă pe rafturi. Dar nu știi ce să alegi? Ești curioasă ce propuneri au făcut marii disigneri pentru acest sezon. Iată șase nume și câteva idei din colecțiile lor pentru toamna/iarna 2016-2017. 

 

Gucci

Casa de modă Gucci pentru toamna-iarna 2016/2017 pune accent pe culori precum galben, roz, portocaliu, dar ceva mai intens roșu, verde sau albastru. În ce priveste vestimentația ca să va inspirați di Gucci ar trebui să optați pentru ciorapii groși colorați, sacouri strâmpte, rochii cu imprimeuri retro.

 

gucci-sfilata-ai-2016-2017-1000-10

Giorgio Armani

Noua colecție Armani promoveaza catifeaua neagră, dar și eleganță. De această dată, eleganța se caracterizeză prin intermediul panatalonilor drepți, haine largi și rochi. Culoarea predominantă în colecția Armani este negru.

giorgio-armani-2016-2017Prada

Colecție Prada toamnă/iarnă 2016-2017 optează foarte mult pe imprimeuri florale, articole vestimentare strălucitoare, motive cu fructe, culori, șosete cu romburi ca accesoriu vedetă.  In ce priveste nunatele domină  teracota, verde militar sau roșu.

prada-2016-2017

Versace

Colecția  Versace optează pentru imprimeuri impactante, culori, articole vestimentare de inspirație sport și accesorii colorate pentru a îmbrăca o femeie puternică. Nuanțele de albastru, roz și galben sau camel sunt culorile protagoniste într-o colecție în care, de asemenea, s-a putut vedea o selecție de rochii lungi pentru ocazii dintre cele mai speciale.

versace-2016-2017Dolce & Gabbana

Firma  Dolce & Gabbana se inspiră din povestea clasică Cenușăreasa pentru colecția toamnă-iarnă 2016/2017. Deci, fantezie, strălucire și  multe imprimeuri florale într-o colecție surprinzătoare.

 

colectie-dg

Roberto Cavalli

Colecția lui Roberto Cavalli vine cu  rochii vaporoase, imprimeuri îndrăznețe, articole vestimentare strălucitoare, transparențe și o paletă de culori închise care optează pentru granat și negru.

roberto-cavalli

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*