Toamna se fac fotografii romantice la Monza. Vino și tu!

Duminică, 2 octombrie va avea loc al doilea eveniment fotografic din acest an organizat de PhotostudioGT din Milano, denumit Romantic Autumn Shooting.

Evenimentul organizat de fotografii profesioniști Giorgio Taddia si Barbara Bolzoni, de această dată, are ca tema romanticismul tomnatic. Pentru a intra mai bine în atmosferă, organizatorii au ales ca locație  Grădinile Vilei Reale din Monza. Un loc superb, în mijlocul naturii, caracterizat printr-o varietate de copaci ce au prins radacini acolo cu două secole în urmă, dar și de construcțiile arhitecturale antice ce sunt în apropiere:  Villa Royal, Palatului Regal din Monza.

Evenimentul în sine este minunat și foarte constructiv pentru iubitorii de fotografie (din ambele parti: fotografi -modele), căci le oferă ocazia de a se cunoște și de a interacționa.

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de fotografie de modă, dar și creatorilor de lookuri. Deci, sunt așteptați fotografi și modele,stylisti, hairstyliști și make-up artiști care vor putea da frâu liber fanteziilor pregâtind modelele ce vor fi fotografiate ulterior.

Programul evenimentului stabilit de organizatori este pentru  ora 12 00. 

12 30 se dă startul modelelor pentru coafură și machiaj.

14 00 încep ședințele foto

Toți fotografii prezenți vor putea face poze cu toate fetele-modele prezente.

Dacă vrei și tu să participi, te poti înscrie până pe 28 septembrie expediind un email  pe adresa:  Photo.Studio.GT@tiscali.it, dar mai intai citeste  regulamentul aici

Ar mai fi de specificat caci participarea fotografilor la eveniment este contra cost, achitând o taxă de 35 de euro.

Dacă nu întelegi bine limba italiană, pentru informați va sta la dispoziție și subsemnata, mă puteți găsi aici.

Vă așteptăm!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*