logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque Terre

Millavintage  Trips   20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque Terre

20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque Terre

Vernazza este considerată perla zonei Cinque Terre, din Liguria, Italia. Un loc pitoresc unde am fost pentru o mini-vacanță de 4 zile în luna august. Despre Vernazza pot să vă povestesc că este un mic sat de coastă contruit practic într-0 stâncă, cu o populație de 1000 de locuitori. Este a treia cea mai mare localitate  dintre cele cinci ce formează Cinque Terre.

Vernazza este inclusă în  Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1997

Principalele atracții pentru turiști sunt: Biserica Sf. Margareta din Antiohia din 1318, Romanic Sanctuarul Madonna Reggio datează din 13 C., Castello Doria de la 15 ° C. În piața Vernazza se află și o mică plajă cu un mic port pentru bărcuțe de dimensiuni mici. Referitor la plaje mai există o plajă puțin mai mare care este tot la îndemâna și ușor de ajuns la ea.

Impresionante în Vernazza sunt străduțele foarte înguste și cu multe scări abrupte. Pentru a cunoaște la pas acest loc superb trebuie să vă încărcăți cu multă energie și încălțăminte comodă. Cred că în doar o zi am făcut peste 2000 de scări.

Un loc spectacolos de unde se poate vedea prevelești frumoase cu întregul sat, dar și cu orixonturi în care se pot zări alte puncte din Cinque Terre, precum Monterosso, este Castello Doria.

Iată câteva imagini surprinse, prin obiectivul aparatului meu, în Vernazza.

 

 

Trips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque TerreTrips Uncategorized @ro 20 de imagini pitorești cu Vernazza, Cinque Terre

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: