Săptamâna modei în Milano. Iată calendarul evenimentelor…

Milano, capitala modei Europene dă startul celui mai amplu eveniment din lumea fashion, eveniment care se desfâșoară anual la Milano și care aduce năutățile și trendurile din ce urmează să purtăm anul următor.  Un număr mare de evenimente importante sunt organizate în această săptămână la Milano, evenimente care vor atrage și un număr mare de turiști.

Cu această ocazie, Camera della Moda din Milano promite o săptămână spectaculoasă , în care vor avea loc peste 70 de evenimente importante.

Săptămâna modei din Milano,  21-26 septembrie 2016, își deschide porțiele începând cu o serie de evenimente organizate în cadrul  Vogue Fashion Night.

Vogue Fashion Night 2o16 este la cea de-a VIII-a  ediție și constă în faptul că toate magazinele din oraș vor rămâne deschise până la 22.30, pentru iubitorii de shooping.

Fashion Week Milano 2017: Pregătiri

În timp ce Săptămâna Modei din Milano se află deja la a treia ediție când se dedică exclusiv modei femenine pentru primăvara-vară.  În această perioadă,  criticii de modă și adepții vor avea posibilitatea de a vedea cu ochii proprii cele mai noi colecții ale unor designeri și case de modă renumite precum Gucci, Max Mara, Fendi, Prada, Moschino, Versace, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani.

Giorgio Armani personal și-a anunțat deja prezența la prezentările Prada, Jil Sander și Bottega Veneta, care, în ultimele luni, au anunțat un mare spectacol cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a casei de modă. Mai trecem în această ordine de idei și show-ul Krizia sau prezentările de modă Gucci, care promit multe surprize.

În această saptamână, Hub-ul Market Fashion , revine cu cea dea III-a ediție.

Plus, vor fi 14 branduri care își vor prezinta colecțiile la Pavilion Unicredit (Piazza Gae Aulenti 10)

În această săptamână nu va lipsi și o zi dedicată tinerilor, organizată de Camera de modă,  care practic va  încheia săptămâna modei defilând în: Lucio Vanotti, San Andres Milano, Piccione. Vorbind de tineri designeri, Armani își ia angajamentul față de noile generații prin găzduirea unui proiect în curs de dezvoltare la teatrul Via Marcona.

Nu în ultimul rând, în timpul Săptămânei Modei de la Milano va fi timp pentru a face reflecții importante cu privire la viitorul modei prin cultură. Iar  pentru a deschide oficial Milano Fashion Week septembrie 2016, femeia va fi av anpremiera expoziției „Crafting viitorul modei. Povești de măiestrie și inovare „, organizat de CNMI în colaborare cu ICE și Ministerul Dezvoltării Economice.

Aici puteți vedea  CALENDARUL OFICIAL și toate e spectacolele din săptămăna modei la Milano.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook