Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear Fashion

Recent am participat la Miss Europe Continental din regiunea Lombardia. Miss Europe Continental este un concurs de frumusețe, internațional, ce are ca scop de a descoperi farmecul feminin italian și european, dar mai presus de toate, de a descoperi culturile diferitelor țări participante la concurs.

În cadrul concursului organizat la Milano, stilista romancă Zeta Dudas a îmbrăcat modelele cu rochii elegante din colecția ei Dear Dear Fashion. 

Din cate am aflat Zeta Dudas locuiește de mai mulți ani în Italia, dar s-a lansat de curând ca stilistă în Milano, iar Dear Dear Fashion  este prima ei colecție, care deja se bucură de un mare succes.

Zeta Dudas, sub numele de brand  Zeta Dear Diamond Style, se prezintă cu o colecție de rochii elegante, în care predomnină culorile: alb, verde pal, galben pal. Stilista vine cu un stil simplu și delicat, care transmite multă eleganță și feminitate.  Rochiile sunt perfecte pentru corpurile femeilor de afaceri, femeilor puternice și “mesteșugărițe” în arta seducției.

Colecția prêt-à-porter a lui Zeta a cucerit italiencile, printre care și faimoasele Le  Coinquiline Sharon și Gaida, care  în această vară au purtat ținutele româncei la o petrecere VIP. Le Coinquiline emisiuei Take Me Out de pe  RealTime au avut o apariție fermecatoare  ce imediat a fost observată de presa locală.

 

Fashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear FashionFashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear Fashion

Fashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear Fashion

 

Le  Coinquiline Sharon si Gaida

Fashion Uncategorized @ro  Eleganță și stil cu Zeta Dudas și Dear Dear Fashion

Hits: 0

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*