ATSUSHI NAKASHIMA P/V 2017

Milano, 24 septembrie 2016 – Colecția lui Athushi Nakashima a fost prezentată la Palazzo Reale din Milano. Nakatushima este un japonez, câștigător al concursului internațional DHL Exported. Datorită acestui proiect, semnat DHL în colaborare cu IMG Fahion, disignerul japonez se află pe podiumurile de la Fashion Week din Milano pentru a doua oară.

“Sunt foarte onorat că pot să-mi prezint colecțiile chiar pe podiumurile din Milano, unde mi-am dorit să ajung deoarece acest loc  reprezintă pentru mine un templu de necontestat al modei.”

DHL Explorted este un proiect din 2014, care a pornit cu iniziativa  de-a da posibilitatea a patru câștigători de a se primova și a-și crea vizibilitate în străinătate, datorită posibilității de a defila două semetre la rând în una din cele patru piațe importante în lumea modei:  New York, Milano, Londra, Tokyo. Astfel, disignerii sunt inregistrați în caendarul oficial al evenimentelor și primesc ajutor financiar pentru organizarea celor două sesiuni de sfilate, de la producție, până la transportul colecțiilor.

În colecția primăvară/vară 2017, Atsushi Nakashima triumfă anticonformismul și modernismul. Un amestic de țesături, forme, culori și linii pentru un rezultat ieșit din comun. Putem vedea: trenciuri lungi, rochii lungi vaporoase croite din voaluri de mătase. Buline și linii împreună, între transparență și tocuri înalte. Jachete largi purtate peste pantaloni scurți și topuri, culori militărești.

Modelele ies pe podium câte una sau în copie,fiind rujate pe față, nu pe buze. Totul este posiblil. Totul este în plină schimbare.

Culorile predominante: rosu, alb, negru, gri, verde acid.

Hits: 14

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*