A CODED WORLD- Moda multietnică la FWM

Sărbătorirea modei în numele globalizării, care distruge orice barieră între state promovând parteneriatele şi fuziunile diferitelor culturi. Acesta este obiectivul show-ul „Fashion as Globalization”, ce avut loc în Săptămâna Modei, pe 25 septembrie la Palazzo del Senato din Milano.

Prezentarea de modă organizată de A coded world (Combining Our Diverse EthnicitiesDifferently) în acest an a adus pe podiumuile din săptămâna modei de la Milano trei colecţii primăvară-vară 2017, a trei disigner necunoscuţi încă la nivel internaţional, dar care crează ţinute de excepţie. A coded world (acronim de la Combining Our Diverse Ethnicities Differently) mereu au fost atenţi să promoveze şi să susţină tinerele talente din lumea modei, artei sau muzicii.

Francesco Copparoni Couture, un tânăr stilist italian, creator de ţinute foarte elegante din categoria modei de lux. El foloseşte culori vii care vorbesc de iubire, ispită şi pasiune. Francesco este foarte atent la detalii ce transmit multă senzualitate şi modernitate.

Cubaneza  Massiel Mesa, trăieşte şi creează ţinutele ei în Torino. Inspirată de nostalgiea pentru origini, tânăra disigner a creat o colecţie de costume de baie influenţate de stilul anilor ’50: talie înaltă, culori îndrăzneţe, butoane duble şi mari care seamănă cu cele de pe uniformele marinarilor. O linie de costume potrivite pentru o femeie mereu tânăra, elegantă, minimal şi dinamic.

Costume Massiel Mesa  &  bijuterii Vera Ochiajuliet,  Gloria Bazara , Robert Ouka

A treia stilistă nominata este Lepa Danojevic, cunoscută cu numele de brand Lepa Couture, creatoarea unui stil simplu şi totodată sofesticat, caracterizat prin contrastele alb şi negru, predominante în ţinutele realizate de ea. Lepra pune accent pe detaliile ce îmbogăţesc creaţiile ei, transmintand esenţă femeii moderne, visătoare, creativă, soţia noului mileniu.

 

 

Video A CODED WORLD SHOW FASHION WEEK MILANO, SS 2017

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook