FWM: Lepa Couture – “Totul despre eroină”

Lepa Danojevic este născută în 1983 şi face parte din nouă generaţie a modei serbe. Este absolventă în modă şi disigner al Academiei de Lux, a expus mai multe colecţii la Fashion week din Belgrad. În prezent locuieşte şi lucrează în Belgrad, unde are şi atelierul. 

Ţinutele ei de lux prezentate la fashion week din Milano par desprinse diFashion Uncategorized @ro  FWM: Lepa Couture - "Totul despre eroină"ntr-un român de dragoste în care protagonista e o femeie tânăra şi puternică, o femeie care iubeşte călătorile seducătoare, o femeie urmărită mereu de paparazzi şi care trăieşte în lux oriunde. Disignerul Lepa Danojevic iubeşte să se joace cu culorile deschise, culorile strălucitoare, iar lumina este motivul colecţiei de faţă.


Femeia eroină este oricare femeie

Lepa Danojevic este o femeie plină de viaţă, care îşi trăieşte anonimatul în cel  mai simplu mod, iubeşte să petreacă timpul liber cu copiii săi, este o femei care nu prea iubeşte tocurile înalte, o femeie liniştită şi plină de farmec.

Disignul ținutelor ei este unul simplu, dar  sofesticat, elegant, plin de culorile alb şi negru, precum în filmele mute din Hollywood, culori pastelate ce amintesc de Belle Epoque. Detalii spumante care scot în evidenţă atractivitatea şi feminitatea. Unele ţinute au fost făcute manul, această însemnând multe ore de muncă în atelier. Ţinutele sunt perfecte pentru un cocktail sau chiar şi pentru o serată de dans, deoarece materialul din care sunt realizate este foarte subţire şi permite mişcări legere în orice moment.

 

Hits: 20

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*