Alberto Zambelli: Primăvară/Vară 2017

Alberto Zambelli este un disigner italian care își împarte activitatea între  Milano, Tokyo și Shanghai.

Alberto Zambelli fondează prima sa casă de modă în 2007 după ce a câștigat concursul Fashion Incubator inițiat de CNMI.  Disignerul italian obține multă vizibilitate în țările asiatice, așa ajunge să distribuie ținutele sale Made in Italy exclusiv în Japonia. În timp ce în China este deja creatorul unui mare brand feminin pret-a-porter  ce se vinde deja în toate magazinele din țară.

Stilul lui Alberto Zambelli este recunoscut ca fiind  minimali folosind linii curate și arhitecturale, în colecțiile sale foloșeste  materiale de calitate și detalii prețioase.

În săptămăna modei de la Milano, Alberto Zambelli a prezentat  colecția primăvară/vară 2017. o colecție de haine în care siluietele manechinelor sunt acoperite de imprimeuri „senzual botanic” și elemente grafice sofesticate. Colecția include:rochii lungi, rochii scurte, pantaloni lungi, pantaloni trei sferturi, jachete și pardesiuri. Toate decorate, de cele mai multe ori, cu perle sau diamante folosite pentru a crea decolteuri intrigante.

Culori principale: alb, nude, ruginiu, ciresiu, negru, verde, albastrui.

Small Angels. Lingerie intimă cu inspirații din Victoria’s Secret

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook