Între trecut și viitor tu ești fericirea!

De faptul că trebuie să trăim în prezent suntem cu toții conștienți, doar că din grabă, din stres, din oboseală  ajungem să trăim fiecare zi la fel. Și se întâmplă că atunci când suntem bolnavi sau în situații ostile cu noi înșine conștientizam cum timpul a fugit pe lângă noi fără să ne dăm seamă.

Cu toate acestea, faptul că ne sacrificăm prezentul nostru pentru a ne gândi la viitor, nu ne ajută deloc să trăim cum dorim cu adevărat prezentul- “aici și acum”. Momentul magic care cuprinde sensul vieții noastre, toate lucrurile pozitive, toată fericirea noastră.

Dacă vrei să trăiești bine fă tot posibilul să devii băgată. Îți vei putea cumpără tot ce vei dori, îți vei permite orice, vei putea întineri cu câțiva ani cu ajutorul operațiilor estetice și tratamentelor. Vei putea seduce pe oricine. Vei putea face carieră și vei avea succes. Sau îți vei contrui o familie numeroasă și minunată. Dar, cu toate acestea, nu vei fi niciodată cu adevărat fericită dacă te vei lasă condusă de emoții negative și nu vei ști să trăiești clipa.

Pe acest fond de idei mă gândesc la câte mii de emoții stau într-o clipă. Câte mii de sacrificii ascunde o clipă trăită perfect, câte mii de lacrimi se varsă pentru un zâmbet curat, câte mii de eșecuri se comit pentru o clipă de fericire, câte speranțe stau ascunse într-un vis. Voi știți?

Trăiește clipa, trăiește-ți  emoțiile

Între trecut și viitor este prezentul nostru cu un amalgam de emoții. Emoții de tot felul, dar toate sunt emoții ce stimulează viață.

Între trecut și viitor sunt drumuri bătute la pași, uneori mari, alteori mici, dar urmează-i mereu în așa fel încât să-i simți.

Între trecut și viitor este prezentul nostru cu doruri, cu speranțe, cu vise pierdute și vise reconstruite.

Între trecut și viitor este o lume necunoscută care așteaptă să o cunoști, care așteaptă să te cunoască.

Între trecut și viitor sunt deciziile noastre, vorbele pe care le vorbim, felul în care judecăm, modul în care privim lumea și întrega noastră viață.

Între trecut și viitor sunt ierni geroase și ierni blânde, unele deja ne-au pus la încercare, altele abia așteaptă să vina și să ne dea peste cap.

Între trecut și viitor sunt clipe ce nasc alte clipe, sunt emoții ce nasc alte emoții, sunt vise ce revarsă alte mii de vise.

Între trecut și viitor sunt doruri, doruri ce ne-au îmbătat cu melancolice, doruri ce ne-au desenat fața.

Între trecut și viitor ești tu cu sufletul tău, sufletul copilului din tine care a crescut mare și care vrea să crească și mai mare pentru a se întoarce în copilărie. Nu renunța.

Între trecut și viitor se nasc noi speranțe, noi zâmbete, noi iubiri. Important e să crezi!

Între prezent și viitor ești Tu, mereu specială!

 

Încheind cu aceste gânduri vă las mai jos câteva imagini dintr-un moment al unei zile în care ochii sclipesc de fericire, dar care acum m-au dus cu gandul la copilarie și locurile natale.  Trăiți clipa, urmați-vă drumul, dar nu uitați cine sunteți,  cine ați fost și cine ați vrea să fiți! 

 

dsc_1887dsc_1877dsc_1874dsc_1888dsc_1890dsc_1891dsc_1892

dsc_1894-1

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*