Fusta în sezonul rece. Nu renunța la ea nici la 0 grade

Nu știți cu ce să va îmbrăcați în perioada sezonului rece? Vă sfătuiesc să nu renunțați la farmecul fustelor sau rochițelor. Alegeți țesăturile potrivite că să vă țină de cald și continuați să fiți feminine.

Cu ce să te îmbraci în zilele friguroase de toamnă sau iarnă? Pentru multe dintre femei este cea mai grea perioadă pentru a crea un outfit atrăgător. De cele mai multe ori, după mai multe încercări de a găsi o ținută mai comodă și care să sublinieze senzualitatea, se întâmplă că ajungem să punem pe noi tot haine care acoperă totul, cât mai bine cu putință, încât nici un cm din piele  să nu fie atinsă de frigul de afară. Iar rezultatul final este un outfit cu un șir de haine ce în afară de faptul că țin cald, nu dau nici o formă. Când, de fapt, ar fi doar de ajuns să alegeți hainele cu mai multă atenție, să alegeți țesăturile cele mai bune, jucându-vă cu combinația materialelor sau a culorilor, iar în final puteți găși stilul potrivit pentru sezonul rece. Cea mai mare greșeală care o fac multe femei odată cu sosirea sezonului rece este că renuntă la fuste odată cu scăderea temperaturilor.

Care este lungimea potrivită a fustelor pentru sezonul rece

Multe femei gândesc că fustele sunt piese vestimentare de purtat mai mult vara, atunci când își pot dezgoli picioarele, când aerul este mai proaspăt, mai relaxant, iar ele se simt lipsite de griji, în timp ce în sezonul rece se concentrează doar pe pantaloni. Gândești și tu așa? Atunci ar fi cazul să îți schimbi părerea.

Fusta purtată iarnă include purtarea ciorapilor, dresurilor sau jambierilor care acoperă și protejează picioarele de frig și ar trebui să știți că sunt o varietate de produse din această categorie, încât puteți alege și face combiații uimitoare, iar în același timp să continuați să fiți chic și senzuale. În plus, pe lângă tot felul de ciorapi și dresuri, nu ar trebui să uitați că există și cizmele până la genunchi,  care se așează după forma piciorului și care, la fel,  vă pot proteja de frig. Totodată, în sezonul rece puteți alege rochiile de lână lungi, fustele din bumbac trei sferturi sau din piele sau chiar cu un pulover lung ați rezolvat problema.

Despre care sunt fustele la modă în sezonul toamnă-iarnă 2016/2017 vă voi vorbi într-un post viitor. Deși, ar trebui să știți că propunerile sunt foarte variate, mai ales în ce privește lungimea lor.

Fusta până la genunchi sau fusta peste genunchi? Eu spun da ambelor variante. Fie că vorbim despre fustele cloș sau fustele creion, lungimea fustei până la genunchi este perfectă pentru a ne proteja de frig și pentru că pot fi purtate cu cizmele până la genunchi.

www-millavintage-com-0134www-millavintage-com-0149www-millavintage-com-0154

www-millavintage-com-0128www-millavintage-com-0160www-millavintage-com-0167www-millavintage-com-0169www-millavintage-com-0172

www-millavintage-com-0159