O zi de toamna. Trei motive pentru care imi place toamna

Toamna este anotimpul schimbărilor și lasă atât de multe amprente în noi. Gândirea pozitivă este cheia succesului în zilele mohorâte de toamnă. Dar cum să reușești să fii pozitiv când totul ți se pare atât de deprimant?

Există câteva motive de necontestat, chiar și pentru un iubitor de vară și soare, ca mine, care arată că toamnă este momentul perfect pentru a pune în aplicare unele schimbări drastice în viață lor.

Din nefericire, mulți oameni suferă de schimbări de dispoziție odată cu schimbările de sezon. Acest lucru mi se întâmplă și mie. Am mai spus și în alte postări că starea mea de spirit este foarte mult afectată începând cu toamnă până pe la mijlocul iernii când abia reușesc să îmi găsesc echilibrul spiritual și să văd totul cu mai multă lumină.

Nu îmi este rușine să vorbesc despre aceasta, pentru că este o problemă care afectează mai mulți dintre noi și care trebuie abordată, ca să descoperim ce putem face să depășim momentele deprimante. A trebuit încet să învăț cum să trăiesc toamna fără să cad în depresie, în melancolie, nevroză și alte stări negative, stresante, care ne încearcă toamna mai mult decât în alte sezoane.

Toamna în Parcul Villa Reale Monza

Se zice că primăvara este momentul perfect pentru a începe o viată nouă. Este adevărat!  Dar ar trebui să ținem cont că și toamna este un anotimp bun pentru a face noi schimbări. În primul rând am învățat că printre multe zile posomorâte, toamna poate fi foarte productivă, iar lumina care îți lipsește afară o poți găsi în interiorul tău și în ceea ce faci.

Toamna 2016 are ceva cu totul special. Fără vreun motiv anume, doar pentru că așa o simț. De exemplu, toamna puteți începe să mâncați mai sănătos, să vă concentrați pe carieră, pe atinge obiectivelor care poate au fost lăsate pe margine.

Iată trei motive care pe mine m-au făcut să cred că toamnă este cel mai bun anotimp pentru a începe anumite proiecte ce îți pot schimbă viața.

Obiective 

Zilele ploioase ne țin închiși în casă, dar acest lucru poate fi foarte bun, mai ales când îți poți găsi de muncă și în casă. Eu încerc să mă concentrez pe carieră mea și pe obiectivele personale, să caut soluții la proiectele/problemele mai vechi sau să pun pe hârtie proiecte noi. Tot odată, acum este o perioadă potrivită pentru a face ordine prin dulapuri și sertare, mereu se găsește câte ceva de aruncat.

Cititul

Eu iubesc să citesc, iar aceasta este o perioadă foarte bună pentru lectură, pentru un film bun ce să te inspire și să te încarce cu pozitivism. Dacă nu iubești să citești, iar cărțile te plictisesc, atunci poți citi pe internet tot felul de fraze și gânduri pozitive care să te încarce cu energie și optimism.

Economisește

Vedeți că toamna poate fi și eficace în a economisi bani. De obicei, toamna se muncește mai mult și se cheltuie mai puțin. Așa că,  cu economiile strânse acum puteți să vă faceți planuri pentru următoarea vacanță.

Cum ne îmbrăcăm toamna? Pentru cei care iubesc vara este foarte greu să treacă de la hainele subțiri și vaporoase la hainele grele, hainele de lână. Și totuși uneori frumusețea necesită sacrificii, iar atunci este o vorbă „baba rezistă la frumusețe”. Eu nu suport hainele grele de iarnă, așa dar  puțin probabil ce voi mai face poze pe afară odată cu sosirea iernii.

Iată și un noul meu outfit de toamnă. Eram într-o zi obișnuită de octombrie, puțin răcoroasă, într-o plimbare prin Monza.

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

www-millavintage-com-90www-millavintage-com-91www-millavintage-com-92www-millavintage-com-94www-millavintage-com-95www-millavintage-com-98www-millavintage-com-102www-millavintage-com-103www-millavintage-com-105www-millavintage-com-106www-millavintage-com-107www-millavintage-com-108