Cum ne îmbrăcăm toamna aceasta? 5 noi tendințe din colecția Pre-Fall 2016

Blănuri colorate sau rochii în stil animalier sunt doar câteva din tendințele toamnei 2016.

Aflate în plin sezon tomnatic, suntem tot mai mult concentrate să ne împrospătăm dulapul cu noi achiziții vestimentare ce să respecte trendurile actuale. Dar cu siguranță întrebarea este: Ce se poartă în toamna 2016? Care sunt tendințele modei care ne vor însoți pe perioada toamnă – iarnă 2016/2017. Magazinele din Milano, dar și  pe magazinele online a apărut colecția Pre-Fall 2016, care după alegerile designerilor, se pare că,  în toamna-iarna 2016/2017 nu poate să ne lipsească din  garderoba noastră hainele  cu imprimeuri animalier. Dar și  altele piese vestimentare cum ar fi: blănurile colorate, cojoacele din blană de oaie, costumele masculine.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

ANIMALIER

animalier_image_ini_620x465_downonly

Îți place sau nu, stilul animalier este din nou la modă. Așa dar,  dacă deja aveți haine cu imprimeuri leopard sau zebră atunci puteți să le purtați din nou în acest sezon sau dacă doriți să vă cumpărați  orientați-vă spre rochiile cu imprimeuri animalier, cardigan-uri,  paltoane, dar și alte accesorii .

SHEARLING- Cojocul din blană de oaie

shearling_image_ini_620x465_downonly
Și acesta a fost în modă ceva  timp în urmă, iar acum este scos din nou la suprafață de unii designeri. Cojocul din blană de oaie e o achiziție foarte bună.  El se păstrează foarte bine, iar odată ce îl avem  în garderoba noastră cu siguranță îl vom purta mai multe sezoane invernale de-a lungul vieții, după cum vedeți moda se rotește în același cerc, dar și  hainele vintage prind greutate. Deci,  dacă aveți cumva un cojocel din blană de oaie ce apartinea mamaei sau tatălui,  acum îl puteți purta  și voi cu mult stil și valoare.

Blănurile

gucci-pre-fall-2016-lookbook-11a_reference

Blănurile propuse de stiliștii pentru sezonul acesta sunt foarte vesele, colorate, cu aplicații florale imprimeuri.

Moda iarnă 2015-2016. Cum ne îmbrăcăm ca să fim cool

Costumele masculine

suits_image_ini_620x465_downonly-1

Este vorba despre acele costume, pantalon și jachetă, folosite des de către femeile de afaceri,  femeile ce stau toată ziua la birou. Doar că de această dată, costumele sunt pline de culoare, decorate cu flori și mult farmec feminin.