Miss România în Italia 2016: selecții la Milano pe 19 noiembrie. Vino și tu!

Miss România în Italia caută regina anului 2016,  selecțiile de pe teritoriul Italiei sunt în desfășurare, iar în mai puțin de doua săptămâni va urma etapa de selecții pentru regiunea Lombardia.

Selecțiile Miss Romania în Italia din regiunea Lombardia vor avea loc pe 19 noiembrie la Milano, în discoteca Lipstik, anuntă organizatorii evenimentului.

Miss Romania în Italia se adresează tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 23 ani, cu origini româneşti și cu  rezidenţa sau domiciliul în Italia. Înscriile se mai pot face până pe 25 noiembrie  pe siteul oficial al concursului http://www.missromaniainitalia.it

Selecțiile de la Milano din acest an sunt organizate în colaborare cu Iris Event Factory by Irina Tîrdea.

Georgiana Caldararu este Miss România de la Milano

Miss Romania în Italia a înregistrat rezultate bune în ultimii ani  devenind un eveniment prestigios în comunitatea românească din Italia. Miss România în Italia nu este doar un concurs de frumusețea ci și unul de cultura și tradiții românești, ce are ca obiectiv principal  îmbunătățirea imaginii  României și poporul român
în Italia, dar și în întreaga  lume, având în vedere marea succes pe care l-a avut ultimele ediții.

Vă reamintim că anul trecut  câștigătoarea concursului a fost Andreea Simon, în vârstă de 17 ani, originară din Bacău. Andreea a învățat doar în Italia, fiind absolventă de liceu economic, iar în prezent este studentă în anul III la Facultatea de Științe Politice din Florența, specializarea Servicii Sociale.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

andreea-simon-1n

Concursul Miss Romania în Italia a fost organizat pentru prima dată în 2005, având rădăcini din concursul Miss Diaspora, care a prins viata în timpul Festivalului „Callatis” realizat de marele regizor Cornel Diaconu. Concursul din Italia a fost posibil în toți acești ani datorită Asociației Românilor din Italia.

REGULAMENTUL CONCURSULUI ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE:

Competiția este împărțită în trei etape:  selecții, semifinală și finală.
Fiecare participanta trebuie sa completeze formularul de aici

Participarea la selecții nu implică plata nici unei  taxe afara de costul transportului care va fi suportat de către aspirantele la titlu.

 Pentru a participa la concurs candidatele trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

– Să înțeleagă și să vorbească limba română și italiană;
– Să fie de același sex înregistrat pe certificatul de naștere;
– Să nu fi  fost niciodată implicate în acțiuni contrare bunelor moravuri;
-Să nu fie sau să nu fi fost căsătorită;
– Să nu aibă copii;

Minorele înscrise în concurs au nevoie de acordul scris al părintelui sau tutorelui privitor expres la participarea în concurs, conform prevederilor prezentului regulament. În acest sens, concurenta minora este obligată să se prezinte  însoțită de un părinte (sau tutore) la selecție/ semifinală/finala organizată, iar  părintele/tutorele  va trebui să își dea acordul scris în fata Organizatorului.

Câștigătoarele titlului de “Miss România în Italia” va trebui să participe obligatoriu la evenimentul de anul viitor pentru înmânarea titlului.

fb_img_1478363358244