O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Capitala Japoniei, Tokyo,  a găzduit, pe 27 octombrie  concursul de frumusețe Miss International 2016, unde reprezentata Republicii Moldova a obținut un premiu special, cu titlul de Miss Perfect Body.

Alina Chirciu are  20 de ani, este studentă în  Chișinău la Facultatea de Jurnalism și a fost desemnată fata cu cel mai perfect corp din lume, după ce a impresionat juriul de la Tokyo cu parametrii săi fizici (85:60:90). Frumoasa moldoveanca cu ochi albaștri a ajuns să ne reprezinte țara la acest concurs internațional, după ce a câștigat titlul de I Vice Miss, în cadrul concursului Miss Moldova 2016.

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Coroana Miss Internationl 2016 a fost câștigată de  filipineza,  Kylie Verzosa, în vârstă de 24 de ani. Kylie Verzosa este a șasea filipineză care câștigă titlul de Miss International. Ultima dată când Filipine a preluat acest titlu a fost acum trei ani când a fost declarată câștigătoare Bea Rose Santiago.

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Miss International reprezintă una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Univers şi Miss World.

Concursul Miss International 2016  s-a aflat la cea de-a 56-a ediție și a avut loc la Tokyo Dome City Hall din Tokyo, Japonia, unde au fost reprezentate din șaptezeci de țări. Vă reamintim ca anul trecut concursul a fost câstigat de o concurenta din Venezuela, #Edymar Martínez.

 

Hits: 1

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*