logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Millavintage  Fashion   O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Capitala Japoniei, Tokyo,  a găzduit, pe 27 octombrie  concursul de frumusețe Miss International 2016, unde reprezentata Republicii Moldova a obținut un premiu special, cu titlul de Miss Perfect Body.

Alina Chirciu are  20 de ani, este studentă în  Chișinău la Facultatea de Jurnalism și a fost desemnată fata cu cel mai perfect corp din lume, după ce a impresionat juriul de la Tokyo cu parametrii săi fizici (85:60:90). Frumoasa moldoveanca cu ochi albaștri a ajuns să ne reprezinte țara la acest concurs internațional, după ce a câștigat titlul de I Vice Miss, în cadrul concursului Miss Moldova 2016.

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Coroana Miss Internationl 2016 a fost câștigată de  filipineza,  Kylie Verzosa, în vârstă de 24 de ani. Kylie Verzosa este a șasea filipineză care câștigă titlul de Miss International. Ultima dată când Filipine a preluat acest titlu a fost acum trei ani când a fost declarată câștigătoare Bea Rose Santiago.

Fashion  O moldoveancă din Chișinău a câștigat titlul de Miss Perfect Body

Miss International reprezintă una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Univers şi Miss World.

Concursul Miss International 2016  s-a aflat la cea de-a 56-a ediție și a avut loc la Tokyo Dome City Hall din Tokyo, Japonia, unde au fost reprezentate din șaptezeci de țări. Vă reamintim ca anul trecut concursul a fost câstigat de o concurenta din Venezuela, #Edymar Martínez.

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: