Outfit de toamnă. Eleganța paltoanelor negre

Va întrebați care sunt tendințele în moda paltoanelor din toamnă-iarnă 2016-2017? La întrebarea această vă voi răspunde cu un articol în categoria fashion, prezentând câteva modele ai marilor stiliști din care vă puteți inspira. Acum vreau să vă vorbesc despre cum să vă alegeți paltonul sau geaca potrivită pentru sezonul rece.

Deci, haideți să vedem câteva sfaturi de modă cum să vă alegeți paltonul în funcție de forma corpului fără să faci o alegere greșită.

Paltonul potrivit corpului tău

Trebuie să țineți cont că în sezonul rece, toamnă-iarnă, paltoanele și gecile, sunt elementele cele mai fashion care atrag atenția când mergeți pe stradă. Pe lângă faptul că, trebuie să fie călduroase pentru a va proteja de frig și ploi, paltoanele trebuie să vă valorizeze fizicul și să transmită un mesaj despre stilul vostru. Așa dar, trebuie ales cu foarte mare atenție!

Atunci când mergem la cumpărături să ne alegem un nou palton sau o nouă geacă toamnă-iarnă important este să fim sinceri cu noi înșine și să recunoaștem că nu tot ce vedem în vitrine sau la alte fețe ni se potrivește și nouă. Chiar dacă ne place foarte mult.

Dacă ești de statură joasă, evită paltoanele lungi până în pământ, dar și dacă ești foarte înaltă nu sunt cele mai recomandate, că vei arată și mai înaltă. Paltoanele lungi sunt recomandate femeilor cu o înălțime medie.

Dacă ai forme voluptoase atunci ar trebui să te orientezi spre paltoanele strânse în talie și largi în poale, acestea sunt perfecte pentru a evidenția talia și ascunde bine burtica. Dacă ai umerii lați poți alege o pelerină de blană sau un palton care să aibă formă unei pelerine.

Dacă ești foarte slabă, ai putea să alegi o geacă cu puf. Pe tine este cea mai indicată!

Un alt aspect de care trebuie neapărat să ținem cont atunci când ne cumpărăm o haină pentru sezonul rece este culoarea: culorile calde sunt pentru femeile blonde sau cu ochii deschiși, în timp ce brunetele pot alege culori precum bej sau maro.

Și în final, nu uita că un palton sau o geacă de calitate poate fi pentru mai mulți ani la rând, mereu o poți reînnoi adăugând accesorii noi: fulare, pălării, mănuși sau chiar încălțămintea. Încălțămintea ajută foarte mult la schimbarea look-ului, așa încât o haină poate să arate altfel în funcție de încălțămintea pe care o porți.

www-millavintage-com-51www-millavintage-com-53www-millavintage-com-54www-millavintage-com-55www-millavintage-com-60www-millavintage-com-62www-millavintage-com-66www-millavintage-com-68www-millavintage-com-70

www-millavintage-com-61

Comments are closed.