Culori de toamnă și despre cum se poată cardiganul

Știați că toamna este cel mai greu anotimpu de reprodus în pictură? Toamnă întâlnim atâtea nuanțe de culori încât ne este greu să le descriem sau să le desenăm identic. Plimbările prin parc sunt superbe în zilele de toamnă.

Când locuiești la oraș parcurile îngrămădesc cel mai pitoresc tablou tomnatic pentru a ne deschide inimile și a menține farmecul din înăuntrul nostru. Nuanțe de maro, galben, portocaliu și roșu, ce creează un joc de culori și pete ce vor schimba fiecare viziune a noastră. Nu degeaba se spune că toamna este anotimpul sufletului. Culorile aprinse vor crea multe alte nuanțe de verde și maro, în special, în domeniu modei și artei.

Toamna are farmecul ei și în modă feminină: de la  trenciuri, paltoane sau cardiganuri ce au rolul să ne protejeze de frig până la culorile pe care le alegem în vestimentația noastră și au rolul de a ne crește buna dispoziție. Deci este important cum ne îmbrăcăm toamna.

Și acum vreau să va vorbesc despre o piesă vestimentară ce nu ar trebui să lipsească din garderobă niciunei femei: Cardiganul.

Cardiganul este obligatoriu în orice garderobă

Toate aveți măcar un cardigan în dulap. Îl folosiți toamna, îl folosiți primăvara, pentru că este mai lejer decât geaca de iarnă.  În ziua de azi, există cardigane de toate formele, diferite croieli interesante și țesături în toate culorile. Cu toate acestea, nu toate cardiganele sunt create în mod egal, unele sunt mai potrivite pentru anumite tipuri de corp, iar altele sunt mai bune pentru anumite ținute.

Cum se poată cardiganul

Cardiganele pot fi fără formă, în acest caz ar trebui să știi cum să poți cardiganul de acest tip. De cele mai multe ori, centurile sunt salvarea pentru a crea un look deosebit cu un cardigan fără formă. O centură pusă la nivelul taliei este un lucru ideal pentru obținerea unei siluete clepsidră și realiză, totodată,  un look clasic și foarte elegant.

În toamnă această la Milano s-a purtat foarte mult cardiganul lung. Și probabil vor fi la modă și în Primăvară. Un cardigan purtat sub o geacă de piele sau un palton lung până în pământ este o modalitate foarte bună de a fi îm trend cu moda, dar și de a fi foarte feminină sau sexy.

Eu am găsit cardiganul de față la Zuiki și mi-a plăcut foarte mult. Poate fi purtat în mai multe feluri atât la rochii, fuste, dar și peste pantaloni, cu centură sau fără centură, cu o geacă de piele sau sub un palton lung. Un eliment particular ce îmi place este modul în care este croit: lung în spate și scurt în față, dar și faptul că la guler este din piele neagră.

Vouă ce cardigane vă plac și cum le purtați?

 

www-millavintage-com-2www-millavintage-com-5www-millavintage-com-6www-millavintage-com-8www-millavintage-com-9www-millavintage-com-10www-millavintage-com-11www-millavintage-com-13www-millavintage-com-14www-millavintage-com-15www-millavintage-com-16www-millavintage-com-18www-millavintage-com-19

www-millavintage-com-23