logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Millavintage la Small Angels Fashion Show

Millavintage  Fashion   Millavintage la Small Angels Fashion Show

Millavintage la Small Angels Fashion Show

Millavintage la Small Angels Fashion Show

Asociația Culturală ANW (Alliance of Nations in the World)  ne invită duminică 18 decembrie la “Angels Small”, un show fashion în care cele mai frumoase 15 fete cu titluri de Miss și cu origini din mai multe țări ale lumii vor defila în lenjerie intimă, stil Victoria Secret’s.

Scopul evenimentului este de a încuraja creșterea și bunăstarea fuziunii și integrare a fetelor de diferite naționalități, rase și culturi. Din acest motiv vor fi implicate fete reprezentante de pe toate continentele.

Evenimentul este deschis pentru toată lumea și va avea loc la 18 decembrie, ora 15.00 la Hotel Melia din Milano.

Echipa Millavintage a fost invitată și va fi prezentă la această inițiativă minunată,iar alături de noi  invităm și alți români din Itlaia.

Pentru  informațiile legate de bilete și rezervări, vă rugăm să contactați  numerele de mai jos: Cell.3247966786 – 3482428153-3899230792 sau trimite un e-mail: [email protected]

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: