Tinute seducătoare inspirate din colecția Victoria’s Secret

Duminică, 18 decembrie la Hotel Melia din Milano a avut loc o prezentare de modă intitulată „Small Angels”-o colecție de lenjeriei intimă inspirată din renumitul brand-Victoria’s Secret.

Evenimentul a fost organizat de Alianță Culturală a Națiunilor din Lume (Associazione Culturale Alliance of Nations in the World) care a reunit 15 tineri modele din diferite țări ale lumii îmbrăcând lingeria intimă creată de stilista ecuatoriană Patricia Bermeo.

Millavintage la Small Angels Fashion Show

Tânăra creatoare reușește să surprindă publicul cu un spectacol de excepție, fiecare lingerie pe care am văzut-o pe podium a strălucit în lumina reflectoarelor, purtate de modele de naționalități diferite, fiecare cu frumusețea sa particulară, cum de altfel sunt și lingeriile realizate de Patricia.

Tinerele modele reușesc să pună în valoare ținutele prin jocul scenic,  defilând în ritm cu muzica live cântată de o tânără interpretă, VJ VanJey.

Patricia ne prezintă o colecție de lingerie intimă uimitoare. Culoare predominanță este auriul, foarte potrivită cu această perioadă a Crăciunului, îmbinată cu non culorile alb sau negru, sau roșu pasional, verde smarald, fucsia și albastru.

„Cel mai important aspect al acestui eveniment este fraternitatea țărilor, unirea tuturor fețelor (modelelor) ce provin de pe cinci continente. Ele sunt cele mai bune fete selectate în cadrul concursului Miss Small World, sunt pregătite pentru un astfel de eveniment, unele dintre ele au experiență de mai mulți ani. Pentru această prezentare de modă am muncit în  echipă cu toți cei din asociație, iar în ultima lună am dormit foarte puțin. Fiecare piesă din colecție este realizată manual. „, a declarat Patricia Bermeo.

 

Evenimentul a fost sponsorizat de Espresso Monte Carlo, care în cardul evenimentului au prezentat un nou tip de cafea și au vorbit celor prezenți în sală de o nouă metodă inovatoare de colaborare profesională.

Alți sponsori ai evenimentului au fost:  TesutiRaponi, (o cunoscută marca de țesături care a contribuit cu materialele din care au fost realizate ligeriile intime pentru spectacolul de modă), Remax/Valori și cu participarea Yves Rocher.

Țin să specific că Asociația Culturală Alliance of Nations in the World din care face parte Patricia Bermeo are ca obiective principale încurajarea tinerilor să creadă în ei înșiși, să aprecieze solidaritatea și să iubească simplitatea în orice lucru mărunt, să lupte pentru integrarea diferitelor culturi și să nu aibă frică de  schimbări, de diferențele care există între noi.

În ce privește lumea spectacolului, Asociația Culturală ANW a făcut deja un prim pas organizând concursul Miss Small World, care le are ca protagoniste pe fetele ce vor să intre în lumea modei dar au o înălțime de 1.55-1 68. Concursul are loc în fiecare an vara.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook