Bordeaux, culoarea acestui sezon

Culoare bordeaux sau vișiniu este, fără îndoială, una dintre culorile a modă în iarnă 2017. În ultimul timp, îl vedem peste tot. Se pare că, pur și simplu, nu se poate fără el, iar în 2017 ne va ademeni cu mai multă insistență. În ultima vreme nu există nici o limită la această nuanță, culoare bordeaux se găsește oriunde, nu doar în îmbrăcăminte, ci și tot ce înseamnă accesorii.

Ce trebuie să știm despre culoarea bordeaux?

Această culoare prinde bine oricui. Este potrivită atât persoanelor cu pielea deschisă, dar și persoanelor brunete. Nu contează culoarea ochilor, de la albastru, verzi căprui sau negri, culoarea bordeaux nu va dezamăgi pe nimeni. Pe scurt, bordeaux este o culoare care nu face diferențe și se va portivi oricărui stil.

Ce putem să purtăm în această iarnă pe bordeaux?

În magazine putem găsi orice, începând cu rochii, pantaloni, tot felul de bluzițe bordeaux, dar, desigur, pentru că este iarnă, găsim foarte multe pulovere pe bordeaux. Nu lipsesc nici accesoriile, ochelari pe vișiniu, căciulite sau blănițe, precum se pot găsi și tot felul de încăltăminte pe bordeaux.

Lookul meu din pozele de față este cu un accent pe bordeaux, un look casual, pentru o zi obișnuită de iarnă în care vrei să te protejezi de frig în timp ce faci o plimbare prin centrul vechi al orașului. Eu ador puloverele de lâna de We love knit C&A. Vezi puloverul de anul trecut aici.

x