Iubirea Adevărată: Sper ca te iubeste

Sper că te sună în fiecare dimineață doar  să îți spună Bună dimineața și să te întrebe cum ai dormit, ce ai visat. Îi este suficient să îți audă  vocea fiind unicul deșteptător de care are nevoie.

Sper că îți pregătește micul dejun așa cum îți place ție și pentru că te cunoaște știe cu câte lingurițe de zahăr îți bei cafeaua.

Sper că în ziua în care va decide să îți prezinte prietenii va păși foarte mândru cu ține de mână în fața lor.

Sper că te încurajează să faci ceea ce îți place: să riști, să pornești într-o călătorie în jurul lumii, iar el îți promite că va fi cu tine mereu acolo.

Filofobia – când iubirea devine înfricoșătoare

Sper că știe să îți lase spațiu atunci când ai nevoie, mereu sigur că oricum veți fi din nou împreună. Pentru că inimă ta îi aparține!

Sper că privind  oceanul imens din înăuntrul tău, are curaj să înfrunte toate valurile și furtunile,  fără să fugă speriat de ele.

Sper că ți se dăruiește în totalitate, fără să-i fie frică de trecutul tău, de alte relații din trecut. Și să nu îi pese de cât de întunecate pot părea unele greșeli. Să nu aibă frică de persoana care erai cu un an în urmă, săptămâna trecută sau ieri.

Sper că îți oferă toate atenția pe care o vrei, iar  vorbele rostite de el îi curg din suflet.

Cinci lucruri care să nu le faci unui bărbat

Sper că te iubește în așa fel încât nici nu știai că poate fi posibil.

Te iubește așa cum ai  văzut doar prin alte părți, cu sinceritatea pe care doar ai visat-o, iar acum ți s-a așternut la picioare.

Meriți o iubire adevărată. O iubire pasională, unică, o iubirea care îți creează dependență chiar și atunci când se transformă în suferință.

Asta e tot ce îți doresc… Pentru că tu când iubești, iubești cu foc. Tu meriți să fii iubită!!!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook