logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Ciorapii peste genunchi și o chitară

Millavintage  MY OUTFIT   Ciorapii peste genunchi și o chitară

Ciorapii peste genunchi și o chitară

Ciorapii peste genunchi sunt deja de câțiva ani în modă, dar, sincer, până anul acesta nu am mai încercat să îi port chiar dacă aveam câteva perechi în dulap. Nu știu de ce. Poate îmi păreau incomozi, inadecvați pentru anumite look-uri sau locuri, dar nu și iarnă această când practic experimentez orice. Ideea de a purta ciorapi peste genunchi mi-a venit într-o seară când mă pregăteam să ies în oraș la un concert de muzică rock, atunci mi-a sărit în față o pereche de ciorapi peste genunchi din sertarul cu ciorapi și mi-am dat seamă că sunt perfecți pentru a ținută și o seară rock. Dar nu numai.

Ciorapii peste genunchi fac parte din moda anilor ’80-’90, iar cum modă se învârte într-un cerc rotund, în ultimii ani acești ciorapi sunt cei mai căutați și cei mai folosiți  accesoriu pe timp de iarnă de către fashioniste. Chiar dacă inițial pot părea sofisticați, acești tipuri de ciorapi scot în evidența look-ul și pun în valoare picioarele, creând un aspect jucăuș, tineresc și foarte atractiv.

Cum să porți ciorapii peste genunchi?

De obicei, ei sunt purtați cu pantalonii scurți, fustele-mini sau rochiile scurte, încălțând botine, cizme, dar nu este exclus să-i purtați și cu o pereche de pantofi cu tocuri. Fiți atente doar la culori, puteți încerca orice, doar evitați culoare nude, bej.

Pentru editorialul de față m-am gândit la o ținută soft rock, în care port un pulover de lâna negru, fustiță-mini alb-negru cu imprimeuri și o pereche de colanți decupați prin părți, cu ajutorul cărora dau ținutei mele un aer mai nebunatic și zglobiu. Iar chitară este topul.

MY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitarăMY OUTFIT  Ciorapii peste genunchi și o chitară

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: