Vesta cu blană. Cum o asortezi

În postul anterior am vorbit despre fusta din piele cloș și vesta cu blană, unde în poze ați văzut că eram îmbrăcată cu o vestă cu guler din blană foarte glamour și chic pentru sezonul rece și v-am promis că în postul următor voi completa ținuta cu alte elemente pentru o ieșire în oraș. Cum suntem în mijlocul iernii și afară este destul de frig, nu puteam să ies la plimbare doar în cămașă și vesta cu blăniță. De această data vreau să vorbim despre cum să purtați vesta cu blană iarna că să va țină de cald, dar să aveți și mult farmec. Iar în imagini puteți vedea cum am ales să port eu vesta mea cu guler de blană.

Cum asotezi vesta cu blană?

Desigur, modul în care se poate asorta o haină variază foarte mult în funcție de circumstanțe, în funcție de modelul blănii sau și de gust, de creativitatea fiecăreia dintre noi. Nu există reguli precise pentru a purta o haină, cum nu există că ceea ce ne place nouă poate plăcea și altor, dar mereu putem găsi o sursă de inspirație în alegerile făcute și de alții. Important este să fim constructivi, nu doar critici, dar și buni analiști.  Să învățam să analizăm, să comparăm și  să înțelegem ce nu  place sau ce nu ne place și de ce ne place sau de ce nu ne place. Ce am face noi să fie mai bine sau mai frumos.

O haină cu blană e precum o bijuterie, fie ea kitsch sau naturală, însă trebuie purtată ca atare dacă dorim să lăsăm în jur un efect de admirație. O vestă cu blană poate fi purtată în două feluri pe timpul iernii: pe sub palton, giacă de piele, etc sau pe deasupra hainei de iarnă. În sezonul tomnatic sau primăvăratic, când nu dorim să purtăm paltoanele groase de iarnă, o vestă de blană ne poate fi de mare ajutor, în acest caz vesta de blană poate fi purtată chiar peste sacou creând un efect de layering foarte plăcut.

Pentru plimbarea mea la Santuario di Oropa, situat deasupra orașului Biella, la o altitudine de peste 1500 m, unde frigul se lasă destul de simțit,  am ales să port această vestă de blăniță cu paltonul meu negru pe care l-ați văzut deja aici, o pălărie de lâna neagră stil anii 50-60. Pentru că era o zi frumoasă cu soare nu lipsesc și ochelarii de soare, gentuța, armonizată cu bocancii de culoare bordeaux.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*