Pălării, berete și fesuri la modă. Iată ce poartă fashionistele din Milano

A mai rămas puțin până la Săptămâna modei din Milano pe care o așteptăm cu mare nerăbdare, curioase să vedem cu ce recomandări vin stiliștii pentru sezonul toamnă/iarnă 2017-2018. Dar până atunci m-am gândit să vă vorbesc puțin despre pălării, berete și fesuri ce se poatră iarnă această în Capitală Modei.

Pălăriile, beretele sau fesurile sunt accesorii importante pentru a transformă un simplu look în ceva mai special. Adesea o pălărie, fie ea de iarnă sau vară, poate să transforme în totalitate aspectul tău, să nuanțeze personalitatea, să evedentieze eleganță și farmecul. Totodată, pălăriile, beretele sau fesurile în timpul iernii sunt foarte utile pentru a ne proteja de frig sau- fie vorba între noi- când se întâmplă să avem părul mai dezordonat, iar aparent am vrea să arătăm impecabil, o pălărie sau un fes, ne poate fi de mare ajutor.

În această iarnă, că și în sezonul trecut, s-au purtat foarte mult pălăriile, mai ales pălăriile din lână, stilul anilor 50-60. Iată câteva exemple din colecția mea de pălării ce le-am purtat iarnă această, dar și alte câteva modele pe care le-am văzut la alte fashioniste.

Pălărie neagră de lană

Pălărie de lână, culoare  albastru-închis

Căciula din blană, culoare bordeaux

Aici as vrea sa specific ca aceste genuri de căciuli sunt foarte interesante, pentru ca pot fi purtate că și fular. Practic vorbim de un accesoriu, doi în unu.

Căciulă albă din blană. Fata de prima variantă aceasta este cu adevărat o căciula, iar o căciula din blană artificială iarna va da mult farmic lookului tău.

Pălărie de lână rotundă, anii 50. Pălăria aceasta am primit-o cadou și este foarte valoroasă pentru că chiar e din anii ’50. Deci, are peste 60 de ani vechime și precum vedeți moda s-a întors, iar eu port o pălărie vintage sută la sută. Încerc să o păstrez bine, să ajungă la 100 de ani.

 

  Alte lookuri cu pălării, berete și căciuli de la fashionistele Italiei.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*