Street Style, winter 2017: Multicolors

Ce părere aveți de blănurile colorate?

Blănurile colorate au devenit tendința principală al acestui sezon. Culori precum verde, blue, roz, bordeaux, roșu sau blănurile multicolore sunt cele mai căutate și expuse de fashioniste. Tehnica mozaic este una care persistă în timp, fie că uneori este respinsă sau doar, pe o perioadă, dată uitării, ea mereu va fi reinventată, reîmbunătățită cu o variantă mai modernă ce  va cuceri publicul iubitor de culori și artă.  Blănurile multicolore sunt un trend foarte glamour, fiind incluse în colecțiile marilor stiliști precum:  Dolce and Gabana, Zac Posen, Oscar de la Rentă, Saint Laurent, etc.

Vesta din blană naturală multicoloră și fusta din piele pictată

Dacă în postarea anterioară v-am arătat nou mea blană artificială zebrată, de această dată vreau să vă prezint o vestă multiculoră  în stil vintage, din blană naturală,  din colecția Flyermoda. Acestui brand îi aparține și fustița albă pe care o vedeți în imagini. O fustă din piele naturală, pictată manual, o creație unică.

Flyer este un brand nou pe piață italiană, ce realizează în special haine din piele naturală, dar și haine din blănuri naturale. Un brand ce se impune prin calitate și țintește un public rafinat, dornic și în căutare de calitate, de originalitate și de confort. Astfel, ținutele Flyer sunt personalizate și unice, realizate manual în purul stil italian. Mai multe puteți vedea pe site-ul lor sau pe pagina de facebook.

Precum vedeți acest outfit este  predominant de culori precum: bordo, blue, alb, negru, gri, maro și câteva nuanțe de roz.