Cum te îmbraci pentru a dansa Tango

Va place să dansați? Dânsul este pasiunea multor persoane, pentru că prin dans, parcă, ne eliberăm de noi înșine și ne umplem de alții. Dansul ne ajută să ne eliberăm de gândurile negative, stres și ne unește atunci când dansăm în grup sau cu un partener. Există multe tipuri de dans, însă, nu cred că există persoane care să nu iubească tango.

Tango este dansul pasiunii. Tango este foame și sete de iubire. Senzualitatea și stilul sunt armele de bază a acestui dans. Dar haideți să vedem și cum ar trebui să te îmbraci că să dansezi tango, fie că vrei să începi un curs de tango sau fie că trebuie sau ai o serată organizată pe această temă.

Cum te îmbraci pentru a dansa Tango?

Și îmbrăcămintea tango de-a lungul anilor a suferit diferite modificări, devenind mai liberă, însă mereu și-a păstrat eleganță. Tango este un dans elegant practicat în cuplu:bărbat și femeie.

Recent am cunoscut-o la Milano pe Gabriella Topicci Loci. Ea este o fostă dansatoare de tango, în prezent proprietară unui magazin de haine, încălțămininte și accesorii pentru iubitorii de tango, de altfel, este singurul magazin de acest fel din Milano și întreagă regiune Lombardia. Numit, Insolito Fashion Tango, showroomul Gabriellei Topicci Loci, crează haine direct pe măsură și pe placul fiecăruia, pentru că Gabriella, este o stilsta cu foarte multă imaginație și cu foarte bun gust. Ea, deja, se ocupă de imaginea și interesele unor artiști cu renume, iar mie mi-a făcut o deosebită plăcere să port o haină din colecția ei.

Aveti mai jos o galerie cu mai multe imagini din colectia ei. Pe Gabriella o puteti gasi pe facebook sau pe site-ul Insolito Fashion Tango. 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*