FOTO+VIDEO/Reportaj Milano Fashion Week #MFW2017

Îmi plac la nebunie imaginile surprinse în mișcare sau fotografiile de backstage, atunci când sunt imortalizate cele mai mici detalii ale unui eveniment.  V-am vorbit într-un post anterior despre ce ar trebui să știți de săptămâna modei la Milano, iar acum aș vrea să vă povestesc printr-un reportaj de imagini despre ce poți să faci într-o zi de fashion week la Milano, în afară de  prezentările de modă.

Fashion Week nu înseamnă doar prezentari de modă, ci și evenimente culturale, evenimente artistice. Ar trebui să știți că în cele 7 zile de modă la Milano sunt organizate foarte multe expoziții de fotografie, expoziții de pictură, tot felul de târguri: târguri de încălțăminte, târguri de haine, târguri vintage, târguri de cărți sau tot felul de party, cocktailuri. Este suficient să fii în mișcare prin Milano că în orice directie țe-ai mișca, vei găsi neaparat ceva interesant de văzut.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Imagini de la prezentarea Colecției toamnă-iarnă 2017/2018 a lui Carlos Gil.

Expoziția de haine, încălțăminte, genți și accesorii Haute Couture din Pavilionul Unicredit, Piazza Aulenti-Garibaldi, Milano.

Tot la Unicredit era și expozitia de fotografie fashion a lui Maurizio Galimberti.

Dupa Piazza Aulenti, urmează Corso Como din Milano, unde se găsesc multe localuri de fițe, printre care și Galeria Carla Sozzani, in care era un targ de carte, dar și o expoției de fotografie  a japonezului Nobuyoshi Araki- Araki Amore îngrijită de Filippo Maggia. Deasupra acestei galerii am descoperit o superbă terasă unde am făcut și poze. Un loc superb de frumos, dacă ajungeți pe Corso Como 10 neaparat să intrați pe acolo.