Street style: Girls walk in Milan

Când vine vorba de modă sau fotografie, la Milano poți face orice indiferent de anotimp sau vreme. Nu știu dacă vă puteți imagina cum e să pozezi iarna pe frig, dar se întâmplă și asta în Capitala Modei.

Avem noroc că la Milano iernile nu sunt foarte geroase, cel puțin anul acesta nu a fost foarte frig.

Iar într-o zi cu soare cu termometrele puțin peste zero grade o echipă de oameni frumoși au organizat un shooting în inima orașului Milano, locația: Rotonda della Besana.

A fost o zi frumoasă.  În ciuda faptului că era frig, am reușit să ne distrăm și să facem o echipă bună.

Îmi plac la nebunie astfel de evenimente, pentru că așa am ocazia să cunosc persoane noi și să îmi fac prieteni. Ne adunăm un grupuleț de oameni  care împărtășim aceleași pasiuni: modă și fotografie.

Lumini și umbre in fotografia artistica

Mereu este ceva de învățat unii de la alții. Astfel, am mai descoperit o pasiune pentru fotografia fashion de grup. Îmi place foarte tare amestecătura această de stiluri vestimentare și culori puse laolaltă.(vezi imaginile de mai jos).

Pentru a crea stilul glamour de iarnă, ce  era tema evenimentului, fiecare fată și-a creat stilul din garderobă personală cu: căciuli de blană, berete, căciuli, haine de blană, fulare, paltoane, mănuși, geci din piele, pălării, cizme cu toc, bocanci.etc

Echipa Foto: Leonardo Giordano,  Massimo Mazzasogni Aldo Valentini,  Abramo Marinoni

Stilist: Alessandro Flyer Moda, Giuliana Cazzaniga, Gabriella Teopiste Locci

MUA:  Martina Parravicini, Marilena Artista,  Chiara Monga,

Models: Alessia Acquarone, Jamille Montenegro, Alice Bugli, Benoite Tewolde,  Caccia Elisabetta, Erica Barbieri, Genny Bellini Liudmila Carta,  Gaia Salvioni.

Câinii sunt topul acestui shooting. Este vorba despre câinii ogari, o rasă de câini foarte vivace, dar care au în spate o poveste foarte tristă.

Acești câini, sunt folosiți în cursele de alergat, o industrie de miliarde de euro. Lucrul cel mai trist este că acești câini sunt priviți doar ca surse de profit și nimic mai mult, iar felul în care sunt tratați este absolut înpăimântător.

Statistic vorbind, anul sunt produși circa 13.000 de câini ogari, un număr foarte mare decât este nevoie. Din aceștia circa 80% dispar fără nici o urmă, fie că sunt împușcați și aruncați într-o prăpastie, fie că că sunt abandonați în locuri pustii, după numeroase selecții.

Aproximativ 2. 500 sunt ogari tineri, dar care nu sunt suficient de buni pentru a fi înscriși la curse. Mulți sunt ogari scoși deja din curse din cauza vârstei.

Aici ar trebui de știut că cariera ogarilor durează maxim 1 an de zile. Doar 10% din acești câini reușesc să fie adoptați și iubiți în sânul unei familii.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*