Ținuta sezonului: hainele din piele, un moft

Ca în fiecare an, hainele din piele sau imitație din piele sunt la modă și foarte întrebate. O geacă din piele poate fi purtată în mii de feluri și poate fi asortată cu orice, cu ajutorul ei se pot crea oufituri extrem de originale din diferite stiluri. Nu are rost să mai insit și să va spun că foarte multe combinații le permite și pantalonii din piele sau fusta din piele.

Iată un nou look în care am realizat un outfit elegant, femenin, în care port o geacă din piele naturală, fustă din piele, o blaniță naturală, semnate Flyer Moda. Despre aceast brand am mai vorbit și în trecut. Ei realizează haine și genți din piele, dar și blănuri naturale. Sunt noi pe piața din Italia, dar impresionantă este creativitatea și originalitatea lor. După cum puteți vedea geanta poate fi purtată pe doua părți, iar fusta, multicolor, este realizata manual, precum și geaca are pe spate un desen pictat manual. Foarte original și foarte cool. O inspirație perfectă pentru această primăvară.

MY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moftMY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moft

MY OUTFIT  Ținuta sezonului: hainele din piele, un moft

Hits: 0

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*