Ținuta de birou: Fusta creion cu talia înaltă.

Pentru că a venit primăvara de ce să nu începem să purtăm mai mult fustițe și rochițe. Știu, că multe femei preferă să simplificie lucrurile îmbrăcând o pereche de jeans și un tricou sau o pereche de leggins, care pot fi accesorizați foarte simplu, față de cum ar fi să îmbrace o fustă creion cu talia înaltă. Eu am descoperit că nu este chiar atât de greu și chiar odată ce te obișnuiești sunt foarte comode. Dacă înveți să porți fustițe și rochițe, poți câștiga un plus lookului tău: eleganță și feminitatea. Lookul din această postare este elegant, vorbim de o ținută de birou. Dar afară de lookul meu pe care îl vedeți deja în aceste imagini, vreau să va vorbesc despre cum să purtați fusta creion cu talia înaltă.

Cum alegi fusta creion porivită corpului tău

În primul rând, când doriți să cumpărați o fustă creion, ar trebui să alegeți modelul potrivit pentru voi și pentru ocaziile la care o veți purta. Dacă aveți nevoie de o asemenea fustă pentru birou, atunci negru sau albastru închis sunt culorile potrivite, însă dacă vorbim de o fustă creion pentru simplele ieșiri în oraș sau pentru o serată mai specială atunci îndrăzniți să încercați ceva culori mai aprinse sau fustele creion înflorate, în dungi sau cu figuri geometrice.

În al doilea rând, depinde foarte mult de forma corpului pe care o aveți. Avantajul unei fuste creion cu talia înaltă este că poate ascunde imperfecțiunile abdominale, doar ar trebui să știți ce fel de material să alegeți. Sunt fustele creion elastice, care se așează perfect pe orice talie, sunt fustele creion elastice special că să strângă și să dea forme bine difinite taliei ascunzând imperfectiunele de pe anumite zone sau, mai, sunt fustele creion din piele sau bumbac, materiale puțin mai dure ce se așează doar pe o talie perfectă. Apoi, dacă vrei să arăți mai suplu în talie, atunci neapărat alegeți negru.

Fusta creion cu talia înaltă: cum o accesorizați

O puteți purta cu o cămașa elegantă bagată înăuntru, special, pentru a evedenția talia, dar nu este exclusă și varianta să se poarte și o bluză sau un tricou casual. Fusta creion cu talia înaltă, mai poate fi combinată și cu un top lung, fie el pulover, tricou sau cămașă, peste care să pui o curea subțire și fină.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*