Îndrăgostește-te de tine și de….. Orange

Nu este un titlu întamplător, pentru că culoarea orange este simbolul armoniei interioare, creativitate și senzualitate, simbolul încrederei în noi înșine și în alții.

Orange înseamnă, de asemenea, înțelegere, înțelepciune, echilibru și ambiție. Această culoare de multe ori este asociată cu starea de sănătate a corpului nostru.

În același timp, orange te eliberează de simptome depresive, prin creșterea capacitătii de a răspunde la confruntările vieții într-un mod mai receptiv, rapid și eficient. Simbol prin excelentă al fertilitătii, culoarea portocalie stimulează circulația sângelui și vitalitatea la organele sexuale, bărbați și femei, promovarea fertilității.

Și dacă tot v-am vorbit despre simnificația culorii orange, aș vrea să spun că m-am îndrăgostit iremediabil de ea pentru că mai întâi m-am îndrăgostit de mine cu bune și cu rele, apoi m-am îndrăgostit de viață….apoi de oameni…..m-am îndrăgostit de locuri și activități noi….apoi m-am îndrăgostit de el, de toate senzațiile pe care le uitasem și de cele noi pe care mă face de fiecare dată se le descopăr.

New outfit: O ținută ce cheamă primăvara

Mi-am dat seama abia acum l-a publicarea acestor poze, cât de mult extaz de nebunie și fericire se vede pe chipul meu. Pot spune că de aproximativ un an încoace s-au întâmplat atât de multe în viața mea, încât uneori nici eu nu am timp să îmi dau seama de ce se petrece cu mine.

Sunt doar mici momente în care mă opresc și reflectez, iar într-un moment din acesta mi-am dat seama că prin viață nu se merge, dar se fuge, dacă vrei într-adevăr să ajungi la visele tale.

Timpul fuge repede, tu trebuie să fugi de două ori mai repede decât el.

Nu privi niciodată înapoi, altfel riști să te impidici. Într-o zi mi se făcuse dor de copilărie și așa m-aș fi pus pe gânduri să contemplez să îmi amintesc la cum era și ce făceam pe atunci. Mi-am scuturat tâmplele și mi-am zis: eu nu mai sunt acolo, sunt aici și trebuie să îmi ghidez pașii de acum și să-i programez pe cei de mâine.

Gândurile spre trecut aduc alte întrebări și alte gânduri.

Dacă ne orpim să ne gândi prea mult la cum era și cum ar fi fost dacă….riscăm să facem o dependență și să cădem în depresie, iar asta ne taie elanul pentru scopurile noastre în viață….etc.

Însă, regula numărul unu în viață este: Îndrăgostește-te de tine însăți.

Iubirea Adevărată: Sper ca te iubeste

Poate unii ar zice că e un act de egoism. Nu! Nu este un act de egoism față de nimeni și dacă fiecare s-ar îndrăgosti în mod corect de el însăși, nimeni su s-ar simți ignorat sau trădat, iar egoismul nu ar exista.

Să te îndrăgostești de ține însăți este cel mai corect pas pe care poți să îl faci pentru a porni în viață, pentru a intră în contact cu oamenii și a te  îndrăgosti de oameni și a-ți descoperi sufletul pereche.

Echilibrul spiritual și armonia din sufletul nostru sunt cheia succesului dintre lumea noastră interioară cu lumea exterioară. Mulțumește-te cu ce ai, și fă ce poți, dar tot timpul aspiră și trage să faci mai mult.

Tot ce faci, fă-o pentru ține, pentru nevoile tale și plăcerile tale, nu pentru că așa face vecinul sau pentru că așa zice lumea.

Nu privi niciodată în orgada vecinului, pentru că, în timp ce tu te oprești și privești, el merge și își face treaba mai departe.

Nu avea așteptări de la alții, ca nici ei să nu aibă de la tine.

Oamenii trebuie iubiți pentru că sunt oameni, nu pentru ce ne dau sau pentru ce am dori noi de la ei.

Sunt reguli practic generale, cu siguranță ați auzi de ele și în alte contexte, doar că sunt puțin mai greu de le respectat.

Însă, pot spune că, de când eu le-am inclus în viață mea…..mă simt cu adevărat împlinită. Asta vă doresc și vouă: multe zâmbete cu raze de soare.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

www-millavintage-com-117

www-millavintage-com-122www-millavintage-com-123www-millavintage-com-124www-millavintage-com-125www-millavintage-com-126www-millavintage-com-127www-millavintage-com-128www-millavintage-com-141www-millavintage-com-143www-millavintage-com-144www-millavintage-com-145www-millavintage-com-146