Greenery, culoarea anului 2017. Vă place sau nu?

Greenery este culoare anului 2017 aleasă de institutul de culori Pantone. Probabil nu întâmplător Pantone a ales verdele culoarea anului 2017, care va fi sursa de inspirație în modă și disigne.

Este timpul să ne reconectăm cu natura, cu verdele viu, ce poate fi gasit doar in spațiile deschise. Verdele este culoarea speranței, culoarea care ne transmite prospețime și renaștere, precum renaște natura primăvara.

Dupa ce în 2016 am avut două nuanțe de inspirație, Rose Quartz și Serenity, caracterizate prin pace și liniște spirituală, anul acesta este un impuls de energie,  un mesaj de încredere și încurajare în ceea ce privește momentul în special în care trăim.

Cum să recunoști culoarea Greenery?

Greenery este o nuanţă de verde cu tentă gălbuie care evocă primele zile de primăvară, când natura revine la viaţă.

Potrivit lui Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, culoarea ne dă „un sentiment de reasigurare pentru care tânjim într-un context social și politic complex. Răspunsul la dorința noastră continuu de a întineri și se simt revitalizat, Verdeata simbolizează dorința noastră de a recupera conexiunea cu natura, cu alții, și să se stabilească un scop mai important. “

Cum să purtați culoarea verde în 2017? 

Nuanța de verde crud este întâlnită cam peste tot anul acesta: Începând cu disigne interior, vestimentație, încălțăminte, accesorii, până la machiaj și unghii colorate. Poate fi accesorizată cu monoculorile alb sau negru, dar merge bine și cu roz. Iată câteva inspirații greenery din Săptămâna modei la Milano.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*