Modă 2017: Tendințe pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta

Știți care sunt tendințele modei din această vară? Cum ne încalțăm, ce culori purtăm sau ce croieli alegem?  Mai sunt imprimeurile la modă? Acestea sunt doar câteva întrebări la care am căutat răspunsuri pentru a vă pune în actualitate cu noile trenduri din vara 2017. Nu poate să înceapă vara fără să fii la curent cu must-haveurile sezonului. Iată aici câteva detalii din care să te inspiri pentru lookurile tale estive.

Galben sau  Greenery. Anul acesta galbenul se poarta din cap până-n picioare, în concordanță cu accesoriile. Galbenul este o culoare recomandată brunetelor și șatenelor, în timp ce  greenery, culoarea anului 2017,  se potrivește cel mai bine cu pasteluri, nuanțe neutre, dar o poți asorta și cu roșu sau roz aprins. 

Cloșurile. Pe podiumuri s-a reîntors pasiunea pentru croielile cloș, mai ales în cazul rochiilor și fustelor.

Sacouri și jachete cu umeri supradimensionați. Jachetele și sacourile  recapătă forma și dimensiunile  stilurilor anilor 80, cu umerii mari în primul plan.

 

Materialele vaporoase. Vara aceasta pune accent pe rochiile maxi din materialele vaporoase. Curelile în taglie vor fi un must-have, un accesoriu ce nu ar trebui să vă lipsească.

 

Imprimeurile. Imprimeurile ocupă de frunte anul acesta, marile case de modă ne propun imprimeurile geometrice, dar și pe cele florale.

 

Cizmele. Vara aceasta în modă nu sunt doar sandalele, dar și cizmele din materiale ușoare în culori aprinse.

 

 

Pantaloni skinny sau colanți, cu talia înaltă. Pantalonii neapărat trebuie să aibă taglia înaltă, și eventual să fie purtați cu o centură colorată.

Mânecile mari. Mânicile sunt în primul plan, mari și tăiate în diferite moduri. Devin un elemente decorativ al hainei.

 

 

Tulurile. Un alt must-have în vara aceasta sunt hainele transparente. Rochii, fuste din tul/ stilul balerinelor.

 

Buzunarele mari. Fie că vorbim de pantaloni sau jachete, buzunarele sunt mari și multe, așa încât să avem totul la îndemână.

Cerceii lungi- cel mai bine să-i purtați în versiune mono.

 

Șapcile sau pălăriile cawboy. Pălăriile în vara aceasta sunt inspirate direct din lumea sportivă. Acestea sunt foarte colorate sau cu imprimeuri. Un must-have pentru vacanță sunt pălăriile din paie.

 

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Total
1
Shares