Black and white, casual elegant style

“Nu poți fi niciodată prea formală sau prea informală într-o ținută neagră.” un citat din Lagerfeld. Eu în acest context aș menționa și nonculoarea alb.

Dacă negru este nonculoarea, super elegantă, pentru ținutele de seară, albul transmite eleganță pentru ținutele de zi, în timp ce combinația alb și negru este eleganță perfectă pentru un look casul, un look potrivit oricărei ocazii.

Lumea modei este mereu în mișcare, în fiecare an disignerii vin cu noi creații, apar noi trenduri, ne sunt recomandate noi culori sau noi stiluri vestimentare, dar nonculorile alb și negru rămân mereu pe poziție, pentru că nici o altă culoare nu va emana mister și farmec cum o fac aceste două nonculori, fie împreună, fie separat.

Marea creatoare de modă, Coco Chanel adora combinația alb-negru, ea a creat sandale alb-negru care au făcut istorie. Și cine nu a auzit de Coco Chanel și de cele mai celebre afirmații ale ei despre modă. Îmi vine în minte mult cunoscută afirmație „modă este trecătoare, dar stilul rămâne”.  Contează: să fii originală, să fii tu însăși…doar așa poți cuceri lumea.

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga zi

Că să înțelegem mai bine, nu tot ce este la modă și pe toate rafturile din magazine, purtat la orice colț de stradă de orice fată, înseamnă că îți va garanta o apariție cu adevărat stilată. Nu contează ce culori porți sau fie că alegi nonculorile, ci contează să îți placă…să te simți comod și  tu însăți în acea ținută.

Alege să fii unică, păstrează-ți stilul și modul de a fi, ascultă sfaturile de bază, inspirate, crează și accentuează stilul tău.

Nu este neapărat nevoie de mulți bani că să te îmbraci bine și arăți impecabil, atâta timp cât ai gust și știi să alegi corect.

Și apropo de această, nu știu dacă am mai spus-o, dar eu chiar mă îmbrac foarte la un preț foarte modest. Am haine și din cele scumpe, și din cele mai ieftine….pe care le combin.

Și credeți-mă pe cuvânt, stilul nu stă în buzunar și în cât de mulți bani ai plătit pe o haină, ci stă în gust și rafinamentul pe care îl etalezi îmbrăcând acea haină. Stilul stă în educație, în caracter, în cultura generală, în aspectul corpului tău.

Pentru o apariție cu adevărat stilată, mai întâi trebuie să îți cunoști cu adevărat corpul, punctele lui forțe și micile imperfecțiuni, doar așa hainele pe care le alegi te vor avantaja mai mult.

În concluzie, stilul este să-ți recunoști defectele și să faci alegerile care să le ascundă.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook