Rochii de bumbac, vara. Da sau nu?

E vară!!! Se observă. Fete dezbrăcate, fețe nerăbdătoare să vină vacanța. Outfituri cât mai deochiate și lookuri îndrăznețe.

Pentru mine aceasta este perioadă din an în care doresc să îmi descopăr picioarele, așa că am ascuns deja  toți pantalonii din dulap și am facut spațiu doar pentru rochițe și fustițe. Eu vara ador să port rochii.

Acesta e un model de rochie pe care eu o prefer la nebunie, vara. Simplă, elegantă și răcoroasă.Realizată din bumbac, cu o croială sub formă tip clopot, rochia se așează foarte bine pe corp și oferă un aspect relaxant, lejer și totodată elegant.

Rochie din tul cu broderie înflorată

Mai ales, vara port mai mult haine din bumbac, pentru că la Milano este foarte cald, iar la 35-40 de grade, catifeau sau satinul devin insuportabile de purtat. Chiar și specialiștii recomndă pe timpul verii materiale precum bumbacul sau inul.

Afară de faptul că absoarbe transpirația, iar vara transpirăm foarte mult, bumbacul mai este considerat și hipoalergic, ținând praful la distanță.

Hainele de bumbac sunt recomandate persoanelor care suferă de astm, alergii sau care sunt predispuși la iritații ale pielii.

Care e ținută ta preferată vară? Voi ce țesături preferați vară?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook